Happy momlife

het nieuwe ww
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het nieuwe WW, hoe bevalt het? + WIN (gesloten!)

Zoals je inmiddels wel weet ben ik de strijd met de kilo’s aangegaan, dankzij het nieuwe ww. Inmiddels ben ik al een tijdje bezig met het vernieuwde WW en is het tijd om jullie hier eens wat meer over te vertellen. Want sinds kort werkt WW (voorheen weight watchers) anders, waardoor het voor iedereen nog beter te volgen is.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat iedereen andere behoeften heeft als het om gewichtsverlies gaat. Daarom heet WW nu een nieuw programma die speciaal op maat gemaakt is voor jou. Via een vragenlijst word je gematcht aan een voedingsplan en kun je tips en tricks vinden om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

Team groen van het Nieuwe WW 

Ik ben begonnen met blauw. Bij blauw krijg je SmartPoints waarden om uit te geven op een dag. Daarnaast heb je ruim 200 zeropoint voedingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan kipfilet, fruit en groenten. Hiervoor lever je gedurende de dag dus geen punten in. Je moet dit natuurlijk niet onbeperkt gaan eten, maar je kunt wel iets pakken als je een beetje flauw wordt bijvoorbeeld. In de app van WW kun je allerlei lekkere recepten vinden die aansluiten bij jouw programma. Daarnaast heb je ook een connect groep waar jij en de andere deelnemers hun inspiratie kunnen delen en opdoen. Ideaal als je even niet meer weet wat je moet eten. Of als je een andere vraagt heb mbt WW.

Wat vind ik er van?

In principe kwam ik uit bij de paarse variant van WW. Maar na een paar dagen proberen merkte ik dat dit niet te combineren was met wat het gezin eet. Ik besloot over te stappen naar blauw en dit bleek een betere match te zijn. Ik pas namelijk mijn dag aan op het avondeten. Ik wil elke avond het zelfde eten als het gezin. Mijn kinderen willen anders namelijk mijn eten hebben. Dus het zelfde eten is voor mij de oplossing. Daarnaast was ik van mijn vorige poging de zeropoint producten gewend en dat wilde ik nu ook weer. Je kunt dus ook makkelijk switchten tussen de verschillende programma’s. Inmiddels ben ik overgestapt naar groen en dit lijkt voor mij het beste te werken. Bij groen moet je namelijk echt alles bijhouden qua voeding. En heb je weinig zero point producten. Dit werkt voor mij echt het beste want ik gebruikte teveel zero point producten.

Ik ben blij dat ik WW weer aan het volgen ben er moeten veel kilo’s af en ik weet uit ervaring dat dit goed werkt.

WINACTIE! 

Ik mag in samenwerking met WW mag ik 3 van jullie verblijden met een half jaar abonnement hoe tof is dat? Ik plaats de winactie hier op mijn blog, op facebook en op instagram. Je hebt dus drie keer de kans om een abonnement te winnen! Wat moet je doen om kans te maken:

♥ Volg mij op Facebook en/of instagram 
♥  Volg WW op Facebook en/of op Instagram 
♥  Laat een reactie achter op mijn blog, op facebook en op instagram zodat ik weet dat je mee doet.
♥  Tag 2 vrienden die deze winactie niet mogen missen.

Wil je niet wachten maar je direct aanmelden? Dan kan dit via deze link. Dan krijgen wij beide een maand gratis. 

De winnaars krijgen 15 januari een bericht van mij!

WINNAARS: Lydia Siderius, bibian sloot en Roxanne hegeman! Gefeliciteerd jullie hebben gewonnen! Stuur je mij een berichtje om je prijs te claimen? 

Facebook Comments

Share this post