Happy momlife

img_7353
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het leukste speelgoed om mee te nemen naar de camping

Hoor je hem al roepen? De zomervakantie? Ik wel! Iedereen hier in huis is er dan ook echt aan toe! Elk jaar hebben wij wat vaste dingen die wij meenemen zo ook wat betreft het speelgoed van de kinderen. Over het algemeen spelen ze hier namelijk heel weinig mee, omdat ze de hele tijd buiten de tent aan het spelen zijn met hun nieuw gemaakte vrienden of omdat ze bij het animatieteam zijn. Toch wil ik niet zonder speelgoed op pad gaan en wil ik de kinderen wel de mogelijkheid geven om lekker bij de tent te spelen, vooral ook op regendagen.

Spelletjes, een heleboel spelletjes!

Tijdens de vakantie nemen wij een heleboel spelletjes mee! Overdag worden er spelletjes gespeeld, maar ook wanneer de meiden op bed liggen spelen wij nog wat spelletjes met Aron. Vooral dobbelspelletjes en kaartspelletjes doen het altijd goed hier in huis. Ik heb al eens een blog geschreven over de leukste spelletjes voor twee personen en de leukste spelletjes voor op de camping. Ik ga ze de komende dagen even aanvullen met de nieuwste spelletjes die wij ontdekt hebben.

Barbie Camper

One meiden kregen onlangs een nieuwe barbiecamper en terwijl ze er mee aan het spelen waren zie ik tegen Robert, dat het echt een ideaal speelgoed item is om mee te nemen op vakantie. Je kunt alles in de camper bouwen en zo gemakkelijk in de auto zetten om mee te nemen. Een paar poppen mee en klaar! Je koopt de camper o.a. op bol.com.

Playmobil meeneemhuis

Vorig jaar namen wij ons playmobil meeneemhuis mee. Deze is echt ideaal. Hij heet natuurlijk niet zomaar het meeneemhuis. Het is een compleet huis waar je alles in stopt. Dicht doen en meenemen! Je kunt ze nieuw kopen of via marktplaats.

Heel veel knutselspullen

Voor dat wij op vakantie gaan doen we ook nog een rondje action om knutselspullen in te kopen. Papier, stiften, potloden, stickers etc. Dit gaat allemaal in een plastic bak en daar kunnen ze dan uren mee spelen.

Kubb

Vorig jaar op de camping hadden wij mensen naast ons staan die dit spel deden. Wij zeiden, dit spel moeten wij volgend jaar ook mee! Ideaal om met de kinderen te spelen of te spelen als ze lekker liggen te slapen. Rondom de tent op onze huidige camping is namelijk genoeg pek om lekker een spelletje te spelen. Het spel kubb koop je o.a. bij bol.com maar hema heeft ook een variant.

Mölkky

Onlangs kregen wij dit spel binnen voor een review en hij is zo leuk! Het is een soort bowlen met een stokje haha! Je gooit je stokje zover mogelijk en probeert daar bij zoveel mogelijk blokjes omver te gooien. Ideaal spel voor op het strand of voor op het gras bij de camping. Je kunt Mölkky o.a. bij bol.com kopen! Een uitgebreide review volgt snel op de website!

Bodyboards

Vorig jaar kregen onze kinderen van mijn ouders een bodyboard en dat was een groot succes! Zo’n groot succes dat Robert dit jaar ook zijn eigen bodyboard mee heeft op vakantie. Bodyboards kun je in allerlei soorten en maten kopen.

Strand/zand speelgoed

Wat ook absoluut niet kan ontbreken is heel veel strand/zand speelgoed. Op onze camping is veel zand, maar wij zitten ook op 10 minuten lopen van het strand en dat al een plek zijn waar we hopelijk elke dag even heen gaan. Ik koop dit echt overal, maar vooral zo goedkoop mogelijk. Behalve de schepjes die hebben wij dit jaar bij Heutink gekocht, Ro wilde perse de schepjes van de basisschool, omdat ze zo lekker stevig zijn. Prima!

Bal/ Beachball setje

Er gaan natuurlijk ook ballen mee en en zo’n beachball setje. Maar volgens mij is dit vrij standaard.

Smart Games

En als laatste en zeker onmisbaar met kinderen; smart games! Onze kinderen kunnen zich hier vet goed mee vermaken. Ze gaan ook vaak mee uit eten bijvoorbeeld. Voor hun rapport volgende week krijgen ze allemaal een Smart Games IQ mini.

Facebook Comments

Share this post