Happy momlife

Smart_Ranger
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het leukste grote speelgoed voor in de tuin

Yes! De lente en bijna de zomer zijn eindelijk begonnen en daarom is het tijd om nog meer tijd buiten door te brengen. Zoals. je misschien wel weet zijn wij druk met de tuin bezig. Wij wonen hier nu twee jaren en het is echt de hoogste tijd dat het gezellig gaat worden. Inmiddels heeft de tuin al aardig wat vorm gekregen, maar er moet nog genoeg gebeuren en er zijn nog genoeg beslissingen die wij moeten nemen onder andere over speeltoestellen.

Speeltoestel 

Toen wij de planning voor de tuin maakten keken wij ook direct naar speeltoestellen. Ik vind het namelijk heel erg fijn als de kinderen gewoon in de tuin kunnen spelen en niet de hele tijd bij de straat hoeven lopen. Fleur gaat graag op een glijbaan en Sofie schommelt graag. Daarnaast spelen ze heel graag met (zwart) zand waardoor ik een zandbak ook echt onmisbaar vind. Ik kwam bij Wickey hele leuke speeltoestelen tegen. Je kunt ze deels samen stellen, want je kunt zelf de kleuren van de glijbanen bijvoorbeeld uitzoeken. Naast een toestel met een glijbaan kwam ik ook nog een leuk klim en klauter rek tegen waarvan ik zelf denk dat de kinderen hem ( nu ze groter worden) nog leuker vinden. Ook neemt deze een stuk minder ruimte in (zie foto hieronder). Ik twijfel alleen of dit wel al geschikt is of dat Fleur nog net te klein is voor zo’n leuk toestel. Ik ga deze in ieder geval onthouden voor de komende verjaardagen.

Trampoline 

Naast een speeltoestel willen wij ook een trampoline in de tuin. Op dit moment hebben wij ook een trampoline in de tuin, maar die is te klein. Onze huidige trampoline is 183 cm lang en wij willen minimaal 244 maar zitten te denken aan een trampoline van 300 cm doorsnede, zodat ze er nog jaren plezier van hebben.  Op dit moment zitten ze er hele dagen op dus ik denk dat dit echt een leuk cadeautje voor de kinderen zal zijn.

Zwembad

Daarnaast komt er voor de zomer maanden ook een zwembad in de tuin te staan. De kinderen hebben hier ieder jaar weer veel plezier mee en ondanks dat ze nu ook wat vaker bij oppas/gastouder zijn. denk ik dat ze er nog steeds veel in zullen zitten. Ons zwembad is inmiddels 5 jaren oud en nog steeds in goede staat alleen de pomp moeten wij dit jaar nog vervangen.

Genoeg leuke dingen voor de kinderen en dat in combinatie met ons eigen vertier in de tuin. 

Dit is een samenwerking
Facebook Comments

Share this post