Persoonlijk

Het is Vakantieeeee

Stiekem heb ik best uitgekeken naar de voorjaarsvakantie. En volgens mij Aron ook. Even een weekje geen verplichting en niet verplicht vroeg ons bed uit. Al zal dit waarschijnlijk wel gebeuren aangezien Ro wel gewoon de hele week moet werken. Maar dat de pret niet drukken, want wij hebben genoeg dingen op de planning. 

Wat gaan wij doen?

Tijdens de vakantie wil ik altijd even extra aandacht aan Aron besteden. Hij heeft dan vrije dagen en ik wil gewoon even met z’n tweetjes op pad. Aron heeft ontdekt dat er een LEGO film in de bioscoop draait en waarschijnlijk gaan wij daar samen heen. Tenzij hij zich opeens bedenkt en naar een andere film toe wil. Ook wil Aron graag samen koken en bakken en ik denk dat we daar ook even de tijd voornemen. Dinsdag gaan we sowieso met z’n drietjes Ro ophalen van zijn werk aangezien wij dan ‘s avonds een leuke afspraak hebben. Voordat wij Ro halen gaan we even kijken of er schoenen voor hem te vinden zijn. Donderdag ga ik samen met Car naar de Negenmaandenbeurs, nu al zin in!:D

Declutteren

Met de komst van baby 3.0 kunnen wij wel wat extra ruimte gebruiken. Ik wil tijdens de vakantie even goed spullen gaan uitzoeken en dan vooral het speelgoed en de knutselkast. Momenteel hebben we zoveel en ik denk dat er wel wat spullen het huis uit kunnen. Veel bewaren voor baby 3.0 hoeft ook niet vind ik. Wanneer het jarig zal ik voor hem/haar ook iets moeten kunnen vragen.

Rust 

En als laatste gaan we zorgen voor wat rust tijdens de vakantie. Een dagje lekker niks doen en thuis spelen is natuurlijk ook leuk. Of juist even lekker kneuterig aan de achtertafel knutselen. Ik heb namelijk nog wat houten paaseieren die wel alvast geverfd mogen worden, eens kijken of we daar deze vakantie nog aan toe komen.

Gaan jullie nog wat leuks doen tijdens de vakantie? 

afbeelding via shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Jodi - liefthuis

  Lekker niks en vanalles thuis doen is ook heerlijk. Super leuk dat je ook je tijd pakt alleen met Aron

  18/02/2017 at 11:19 am
 • Reply marjonS

  Heerlijk zo’n vakantie met wat leuke dingen, opruimen en niks dagje. Wij moeten in het Limburgse nog een weekje naar school en werken en dan start voor ons de voorjaarsvakantie oftewel carnavalsvakantie.

  18/02/2017 at 3:50 pm
 • Leave a Reply