Happy momlife

vakantie
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het is vakantie! + Onze plannen

Yes! Het is ook hier in het Hoge Noorden ook eindelijk vakantie. Waar Sommigen er al bijna de helft er op hebben zitten hebben wij  nog zes volle weken te gaan. En man wat heb ik er zin in!  En ik niet alleen hoor, ik merk aan allebei de oudste kinderen ook dat ze er echt behoefte aan hebben dit jaar. Aron is al een paar weken moe en ondanks dat ie op tijd op bed ligt en ’s ochtends zo lang mogelijk mag slapen is ie wel heel moe. Tijd om bij te komen van een intensief schooljaar! 

Het schooljaar was intensief voor ons allemaal het begon met de geboorte van een zusje op de tweede schooldag en daarna volgde er nog verhuizing. Tussendoor kwamen er nog allerlei dingen voorbij die ook veel energie van ons allemaal op slokte. Tijdens onze vakantie in Frankrijk konden wij dan ook eindelijk tot rust komen en nog even wat energie opzuigen om de laatste weekjes door te knallen. En die waren zwaar, met walleen onder zijn ogen vloog hij de weken door. Sofie die herstelde van een ziekenhuisopname en een verzwakte periode had ook moeite met de middagen op de peuterspeelzaal. Maar het is klaar! Wij hebben de komende weken amper verplichtingen heerlijk!

Onze plannen 

Wij hebben natuurlijk al een weekje Frankrijk gehad en hebben daarom geen week vakantie meer geboekt voor de zomer. In eerste instantie stond er helemaal geen vakantie op de planning dit jaar en nu zitten er nog een aantal dingen aan te komen. Zo gaan wij aan het einde van de zomervakantie nog een weekendje naar Landal Orveltermarke en verder staan er nog een heleboel uitjes gepland. Wij starten de vakantie met een dagje naar ons favoriete pretpark. En zullen nog een aantal parken en uitjes in het Noorden van Nederland gaan bezoeken. Verder heb ik allerlei leuke thema dagen voor de kinderen gepland en zullen wij ons vast wel eens een dagje gaan vervelen. In het najaar hebben wij nog een dagje Efteling gepland staan. Ook zullen wij op de laatste dag van de vakantie Fleur haar eerste verjaardag vieren. Gek hoor het meisje is gewoon alweer bijna 1. Hiervoor staat een fotoshoot gepland tijdens de vakantie voor haar verjaardagskaartje.

De blog en Youtube 

Ik heb lang nagedacht wat ik tijdens deze zomervakantie ga doen met mijn site. Ik heb weer een beetje vooruit gewerkt, zodat ik niet op het laatste moment nog blogs hoef te schrijven. Maar ik ga gewoon door deze zomer, met delen van leuke vakantie tips, spelletjes tips, recepten en andere leukigheden voor de thuisblijvers. Ook zal ik het dagelijks vloggen veel op pakken aangezien ik dit momenteel erg leuk vind om te doen. Ik plaats op mijn youtubekanaal 4x per week een video en het kan best zijn dat dit er 3 per week gaan worden bijvoorbeeld. Ik leg alles niet teveel vast en als er een keer niks online komt dan is het ook prima, al weet ik van mezelf dat ik dit zoveel mogelijk wil voorkomen haha.

Mocht je soms denken wat is Joyce stil, dan komt dat doordat ik geniet van het zes weken samen zijn met mijn kroost! <3

Facebook Comments

Share this post