Happy momlife

356708cb-639f-483d-a8c0-3104b0b9879e
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het is vakantie! Onze plannen

Yes! De zomervakantie is hier begonnen. Super fijn, want de kindjes waren er echt aan toe en ik stiekem net zoveel. Het was een gek schooljaar, een heel gek schooljaar. Maar hij ligt achter ons en de eerste dagen zullen dan ook alleen maar bestaan uit bijkomen en relaxen. Ik ga je vertellen wat wij de komende zomervakantie allemaal op de planning hebben staan.

En ben je al benieuwd, nou het is echt heel spannend hoor! Want wij hebben helemaal NIKS op de planning staan. Wij besloten tijdens de coronacrisis dat wij niet op vakantie gaan dit jaar. Ik zie het niet helemaal zitten. Niet omdat ik bang ben dat ik ziek word, daar ben ik eigenlijk niet mee bezig. Maar omdat ik het idee heb dat een vakantie dit jaar minder ontspannend is. Je moet constant rekeningen houden met alles, reserveren en vooruit plannen. Het spontane wat wij altijd willen tijdens onze kampeer vakanties is er een beetje af. Daarnaast ben ik helemaal blij dat wij niet geboekt hebben, de voorspellingen van het weer zijn niet enorm lekker. Dit jaar doen wij het anders!

onze tuin

Wij wonen nu een jaar in ons fijne huisje en hebben vorig jaar niks gedaan aan de tuin. Inmiddels hebben wij al een boel weggehaald en hebben wij een plan gemaakt. Dit plan ga ik komende week met jullie delen. Er gaat een heleboel gebeuren en ik kan niet wachten tot de tuin helemaal klaar is. Dit zal niet dit jaar zijn ben ik bang, maar dit jaar gaat het al een heel fijn plekje worden om in te relaxen.

Met de kids 

Sofie zal de laatste drie weken van de vakantie extra zwemlessen volgen. Ze kan dan 3 weken lang 2 keer per week zwemmen. Ideaal en super fijn voor haar! Tijdens de zwemlessen ga ik met de oudste twee maar boodschappen doen en in de speeltuin spelen. Ook hoop ik dat er nog mooie zonnige dagen komen, want ik wil lekker met ze spelen en zwemmen bij het strandje. Verder zullen wij regelmatig naar de Spelerij gaan. Daarnaast wil ik mijn lijst met 67 GRATIS activiteiten gaan gebruiken. Hier staan zoveel leuke dingen tussen. Misschien dat we ook nog wel een dagje uit plannen. Maar we willen het zo low budget mogelijk houden deze zomer, zodat wij de tuin kunnen afmaken.

Onze vakantieplanning is dus leeg, helemaal leeg. En daar was ik aan toe. Het afgelopen jaar was druk en intensief en het komende jaar zal misschien wel net zo intensief worden. Wij gaan lekker bijkomen, klussen en vooral genieten van elkaar!

Wat zijn jullie plannen? 

Facebook Comments

Share this post