Happy momlife

Schermafbeelding-2022-10-25-om-12.36.24
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het is sweater weather!

De herfst is nu echt begonnen. Het is koud buiten en nat en het liefst trek ik de hele dag mijn comfy truien aan om lekker op te warmen. Tijd om je garderobe klaar te maken voor de aankomende herfst, en deze items zijn echt onmisbaar dit jaar!

WE LOVE KNITS

Voor de mensen (zoals ik) die het snel koud hebben is een vest of een wollen trui dé ideale oplossing! Een cozy vest is een echte musthave die jij zeker moet toevoegen aan jouw herfstgarderobe. Combineer het op een leren broek, travel stof broek, een midi rok of een blouse jurk. De combinaties die je kunt maken met een vest zijn eindeloos. Lekker warm, en goed te combineren. Dus; draag een trui dames!

HOODIES

Als ik aan hoodies denk, dan denk ik ook vaak aan Kraantje Pappie, can’t help! Maar Hoodies zijn ook echt onmisbaar in de herfst. Wist je dat je een hoodie ook leuk kunt combineren met een blouse eronder, zodat het kraagje er net boven uit komt. Ik houd er van! Nu ik weer op kantoor ga werken vind ik het heerlijk om nieuwe combinaties te maken met kleding. Voorheen had ik namelijk altijd oude/simpele kleding aan want bij mijn vorige werkgevers werd het toch allemaal vies. Nu niet meer, dus heelrijk stylen maar!

GILETS

Nog zoiets wat echt onmisbaar is in je herfstgarderobe. Momenteel kun je de leukste gilets online kopen. Ik heb ze bijvoorbeeld al voorbij zien komen met een teddystofje, in diverse kleuren en niet te vergeten met GLITTERS! haha Glitters zijn ook echt onmisbaar in je garderobe.

JACKETS

Jasjes, daar kun je er natuurlijk niet genoeg van hebben! Een stoer jack past werkelijk bij elke outfit en is daarom een echte herfst musthave. Jasjes mogen dit najaar in alle kleuren en daar wordt ik als kleurrijk persoon toch wel heel erg blij van! Ook leuk om te combineren met een leuke coltrui!

FLARED

Flared broeken mogen ook dit najaar nog volop gedragen worden. Ik ben daar heel blij mee, want met mijn brede heupen lijkt een flared broek een stuk charmanter dan een skinny broek bijvoorbeeld. Een basic zwarte flared broek is ook echt onmisbaar in je garderobe. Ik zelf heb een fijne rib flared broek in mijn kast liggen die denk ik groot favoriet gaat worden dit najaar. Hij is namelijk lekker warm en lekker zacht!

BLOUSES

En als laatste, en echt onmisbaar zijn de blouses met borduursels erop en kanten afwerkingen. Ik vind dit zo’n leuke trend en het past helemaal bij mijn smaak voor kleding! Ook voor de kinderen vind ik dit een onwijs leuke trend.

Welke trend voor de herfst vind jij het allerleukst?

Facebook Comments

Share this post