Happy momlife

img_6260
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het is november, de mooiste tijd van het jaar is begonnen!

Yes vandaag is het 2 november, het is begonnen de mooiste en gezelligste tijd van het jaar is begonnen en dat maakt mij zo enorm vrolijk! Ik vind het heerlijk om met alle feestdagen bezig te zijn. Daarnaast is het ook vaak een tijd waarin je vrienden en familie iets meer ziet. Maar het allerbelangrijkste in november staat de kerstboom en komen mijn kerstkriebels helemaal tot leven. Wat staat er de komende tijd op de planning?

Hobby avond

1 x per jaar gaan wij altijd een avondje bloemschikken. Ook dit jaar staat het gepland. Samen met onze moeders, Oma Mien en mijn zus gaan wij iets leuks maken. In mijn weekoverzicht over 2 weken kunnen jullie zien wat wij hebben gemaakt.

Sint Maarten

Hier in het hoge noorden vieren wij op 11 november Sint Maarten. De kinderen lopen door het dorp met hun zelfgemaakte lampionnen, zingen liedjes en krijgen iets lekkers te eten en/of te drinken. Super leuk en lekker natuurlijk!

De intocht van Sinterklaas

Een paar dagen later is het tijd voor Sinterklaas. Met een intocht komt hij dit jaar gelukkig weer binnen. Ik weet nog niet of ik vrij ben, maar Ro zal met de kindjes er naar toe gaan en als ik vrij ben zal ik er natuurlijk bij zijn. En dan begint de tijd van Sinterklaas. Veel kruidnoten, snoepgoed en speculaasjes. Heerlijk!

Een weekend zonder papa

Ro gaat een weekend op reis met zijn werk, super leuk voor hem! Ik heb dan een weekend vrij, en een weekend met de kinderen. Mijn zus komt logeren. Ik heb een tijdje terug iets super leuks gewonnen waardoor ik een leuk slaapfeestje ga organiseren voor de meisjes. Aron gaat dan logeren bij opa en oma.

Kerst fotoshoot

Voor ons kerstkaartje gaan wij ook dit jaar weer een mooie foto maken. Ik heb een plekje bij een fotograaf gereserveerd en ben nu al benieuwd naar het eindresultaat. Zodra het zover is zal ik het natuurlijk delen.

Op stap!

Als de regels vanavond niet veranderen ga ik eindelijk weer een avondje stappen! Ik heb er zoveel behoefte aan, even een avondje dansen en wijntjes drinken. Dat het tot 24:00 uur duurt vind ik eigenlijk helemaal geen probleem.

DECEMBER

Naar Guus Meeuwis

Samen met mijn moeder en zus ga ik naar een concert van Guus Meeuwis toe. Dit doen wij vaker samen, super leuk! dit jaar valt het wel in de drukste tijd van het jaar, maar hé we gaan het gewoon doen!

Sinterklaas

En dan natuurlijk sinterklaas op school, sinterklaas met z’n vijfjes en sinterklaas met de schoonfamilie. Sinterklaas met z’n vijfjes doen we klein. We gaan lekker gourmetten en daarna krijgen de kinderen (en wij zelf) een sjoelbak. Gewoon even tijd met elkaar en een leuk moment om zo’n cadeau te geven. Wij vinden sjoelen alle vijf hartstikke leuk dus daar hoort een sjoelbak bij.

Aron 11!

En dan staat het in het teken van Aron zijn elfde verjaardag. 11 jaar alweer mensen, wat gaat de tijd snel! Dit jaar gaan wij net als vorig jaar een slaapfeestje organiseren, een leuke wandeling, een kampvuur, pizza’s en natuurlijk zal er gegamed worden. Ook komen onze lieve vrienden en familie op visite. Ik heb alweer helemaal zin om dit te organiseren

Mijn 30ste verjaardag!

Dit jaar mag ik 30 kaarsjes uitblazen. En volgens mij kijk ik hier al een paar jaren naar uit. Ik vind het helemaal niet erg om 30 te worden, maar vind het wel echt een mijlpaal die ik niet zomaar voorbij wil laten gaan. Mijn zus en mijn vriendin hebben de organisatie van mij overgenomen (al bemoei ik mij overal mee). Ik heb een aardig wensenlijstje voor mijn feestje doorgegeven en hoop dat het aan mijn verwachtingen zal voldoen hahaha! Erg hé. Nee hoor ik nodig mijn vriendinnen uit, ik wil mijn lievelingseten op tafel, wijn in de koelkast en shotjes, dansjes en een heleboel gezelligheid! Je wordt maar één keer 30 en dat doen we knallend!

Kerst

En dan is het kerst! In de week van mijn verjaardag, de week voor kerst, zal ik veel werken om daarna op kerstavond uit te blazen aan een gedekte kersttafel bij een boom met cadeautjes er onder. Kerstavond vieren wij altijd bij mijn familie. Eerste kerstdag vieren wij bij mijn schoonouders en tweede kerstdag is onze eigen kerstdag met cadeautjes onder de boom en lekker veel eten. Ook slapen wij altijd een nachtje onder de kerstboom met kerst. Zin in!!

Naar het theater

De meisjes zouden vorig jaar al kaartjes krijgen voor Belle en het Beest van Van Hoorne, maar dit werd verplaatst naar dit jaar. Nu gaan we wel! Met de meisjes. Zo leuk! En de mannen gaan ook samen naar het theater. Elk jaar proberen we met de kinderen naar een voorstelling te gaan. Meestal krijgen ze de kaartjes cadeau en anders sparen wij hiervoor. Kaartjes voor het theater zijn namelijk niet goedkoop, maar zeker het geld waard!

Oud & Nieuw

En dan is het tijd voor oud en nieuw. Oliebollen, gezelligheid en weer lekker samen zijn. Wij hebben besloten dat wij dit jaar oud en nieuw lekker thuis vieren. Met z’n vijfjes of wie weet nodig wij nog iemand uit. Ieder jaar zijn wij op pad met oud en nieuw, dit jaar wil ik het wel een keer thuis vieren.

Dit zijn de plannen de komende maanden globaal. Tel daar nog bij op dat Sofie mag afzwemmen, ik mijn vriendinnen nog graag wil zien en alle andere privé afspraken die ook gewoon door gaan.

Hebben jullie ook al zoveel leuke plannen?

Facebook Comments

Share this post