Happy momlife

yellow dry maple
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het is herfst! Dit is waarom ik er zo dol op ben

Het is herfst en dat is nu echt mijn favoriete seizoen! Het is vaak nog redelijk goed weer, het zonnetje schijnt lekker en het ruikt zo lekker buiten. Ik hou er van! Maar ook van de regenachtige dagen kan ik enorm genieten, zolang ik er maar niet doorheen hoef natuurlijk. Ik ben dol op de herfst, het is misschien wel mijn favoriete seizoen en ik ga je vertellen waarom ik er zo dol op ben!

yellow dry maple
  • Het wordt eerder donker en daardoor kunnen de kaarsjes weer aan. Ik vind dit altijd zo gezellig lijken en de geurkaarsjes ruiken altijd heerlijk. Mijn favoriete geurkaars is appel kaneel, maar ook vanille staat vaak aan.
  • En dan pompoen! Ik ben dol op het eten van pompoen, ik maak er stoofpotjes mee, ik maak er soep van en zelfs brownies. Maar ik zet ook sierpompoenen voor de deur en in huis. Ik vind het zo gezellig en lekker herfstig staan.
  • De Herfstthee mag ook weer gedronken worden. Lekker opwarmen met een kruidige thee, heerlijk! Maar ook een Chai tea kan niet missen. Maar een ook warme chocolade melk kan niet ontbreken in dit rijtje, lekker met mini marshmallows er in.
  • En dan de warme dekens die inmiddels weer standaard op de bank liggen. Mmm! Ik vind dit altijd zo lekker hé ’s avonds. Daarnaast geniet ik echt van mijn huispakken. Oh wat klinkt dat seksloos hé, ’s avonds na het werken ga ik altijd douchen. Na het douchen trek ik altijd een lekker zittend pak aan om lekker mee op de bank te kunnen hangen
  • Ook het wandelen door het bos hoort bij dit rijtje. Het is heerlijk om op een zonnige herfstdag te wandelen door de natuur. Het is heerlijk buiten op zulke dagen, het ruikt lekker en de bladeren knisperen onder je voeten.
  • In de herfst krijg ik ook vaak zin in lekkere baksels ik vind het heerlijk om op een koude regenachtige dag lekkere dingen te bakken en nieuwe recepten te ontwikkelen. Ik houd er van!
  • Ik vind herfstkleding ook altijd fijn om te dragen, mooie jurken met panty’s, laagjes en de sjaals kunnen weer om. Voor de kinderen betekent dit een nieuwe garderobe, nieuwe combinaties en lekker shoppen!

Facebook Comments

Share this post