sponsored stories

Het inrichten van een kinderkamer

Het inrichten van een kinderkamer is een leuke bezigheid. Dit kun je ook samen met jouw kind doen. Zo wordt de kamer ook echt van hem of haar en kan jouw kind er trots op zijn. Om toch een mooi eindresultaat te behouden, kun je keuzes geven. Zo heeft jouw kroost het gevoel dat deze zelf gekozen heeft, maar stel je wel kaders. Met deze must haves wordt de kinderkamer een paradijs!

Opslagruimte voor speelgoed

Mooie meubels zijn fijn, maar zorg er ook voor dat je voldoende plek hebt om speelgoed in op te slaan. Zo kun je jouw kind al vroeg leren opruimen en blijft het overzichtelijk en dus rustig. Er zijn hele leuke manieren om speelgoed op te slaan, zoals bijvoorbeeld in een schatkist.

Lekker lui op het vloerkleed

Als je zelf uit bed stapt, vind je het ook vervelend om op de koude vloer te stappen. Voor jouw kleintje is dat precies hetzelfde. Een fijn, stoer vloerkleed biedt dan een oplossing. Deze is niet alleen praktisch, maar creëert ook een handige plek om te liggen. Perfect voor jouw kind om eventjes uit te rusten na al dat spelen!

Bamboe jaloezieën

De kinderkamer moet natuurlijk ook verduisterd kunnen worden. De rustige uitstraling van bamboe is daar prima geschikt voor. Bamboe jaloezieën zijn daarom een mooie toevoeging. Jouw kind kan hierdoor meer rust ervaren en zich ook echt thuis voelen in zijn of haar kamertje. Dit komt mede door de warme uitstraling. Als het kind ouder wordt, zijn de jaloezieën nog steeds fantastisch voor een ‘volwassenere’ kamer. Hierdoor kun jullie beide er dus heel lang van blijven genieten.

Klimmen en klauteren

Kinderen zijn graag actief bezig. Als de ruimte het toelaat, is het super om een bijzonder speelobject in de kamer te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een gave schommel of zelfs een klimmuur. Een schommelstoel is natuurlijk ook een optie. Door dit te doen is de kinderkamer de gaafste plek in huis. Jouw kind zal vol trots vriendjes en vriendinnetjes willen uitnodigen. Daarnaast zal het ervoor zorgen dat jouw kind graag speelt om de kinderkamer.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Cassandra

    Ik vind jaloezieën best mooi, vooral witte! Hebben nu rolgordijnen maar willen dit graag aanpassen naar shutters

    29/03/2017 at 12:46 pm
  • Leave a Reply