Recepten Review

Het gemak van Marley Spoon

Ik vertel het regelmatig; ik ben dol op koken. Nieuwe recepten proberen en net doen alsof ik een echte masterchef ben. Al moet ik wel eerlijk toegeven dat de recepten die ik maak of bedenk vaak goed uitpakken. Toen ik de vraag kreeg of ik Marley Spoon zou willen testen hoefde ik dan ook niet lang na te denken.Foodboxen zijn tegenwoordig helemaal hip en wij hebben hier in huis ook al eens een foodbox getest. Marley Spoon werkt alleen net even anders. Elke week biedt Marley (laat we het makkelijk houden) je 7 gerechten aan die eenvoudig zijn om te koken. Je bent niet verplicht om alle 7 gerechten te kiezen, jij bepaalt namelijk zelf welke gerechten je kookt. Marley werkt met een flexibel abonnement, je kan je bestelling altijd aanpassen of beëindigen.

Wat vonden wij ervan?
Wij mochten twee gerechten uitproberen en kozen voor een gerecht met zalm en polenta en een champignonburger. De zalm met polenta en venkel was een groot succes. We hadden alle drie nog nooit polenta en venkel gehad, maar we kunnen wel zeggen dat het erg lekker was. Het recept was makkelijk om te maken, dit komt mede door de duidelijke ‘handleiding’ die erbij zat.

Het tweede gerecht was een champignonburger, een uitdaging voor mij om te eten want ik lust geen champignons. Het recept was wederom makkelijk om te maken het kostte alleen wat meer tijd dan het andere recept. Geen probleem als de smaak maar goed is. Een grote uitdaging voor mij als niet champignon eter. Uiteindelijk heeft Robert het op gegeten ondanks dat de smaak goed was vond ik de gedachten niet fijn. Als ik niet geweten had dat ik champignons aan het eten was dan had ik het lekker gevonden, een goed teken dus.

Wij zijn erg enthousiast over Marley Spoon en ik ga het ook zeker onthouden voor in de toekomst. Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar Marley Spoon? Ik mag jullie een kortingscode aanbieden van €20,- op je eerste bestelling. Gebruik hiervoor de code: JOYFROMMARLEY (leuke code hé ;)) Vergeet de hoofdletters niet het systeem is hoofdlettergevoelig 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Kimberley

  Champignons zijn ook niet voor mij weggelegd, dus ik begrijp precies wat je bedoelt! Maar de rest klinkt wel heel lekker!

  01/05/2015 at 12:52 pm
 • Reply Tamara

  Ziet er lekker uit! Vooral de zalm! Haha

  01/05/2015 at 5:35 pm
 • Reply Josan

  Die met venkel lijkt me wel lekker. Ik drink ook altijd venkel thee.

  02/05/2015 at 6:59 pm
 • Reply Sylvia

  je code JOYFROMMARLEY doet het niet

  29/01/2016 at 12:16 pm
 • Leave a Reply