Happy momlife

WBF_6347-2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het geboortekaartje van Fleur

Wat gaat de tijd snel als je drie kinderen hebt haha! Vandaag is Fleur “alweer” 2 weken oud. Afgelopen weekend is het geboortekaartje bij familie en vrienden op de mat gevallen en ik kan niet wachten om hem te delen. Wij kozen er bewust voor om het kaartje later te versturen doordat ik in de kraamweek ziek werd. Ik wilde er eerst voor zorgen dat ik beter was voordat ik de kaartjes ging versturen en de kraamvisite begon te lopen. Inmiddels zijn wij er helemaal klaar voor. 

Net als bij Sofie mocht ik ook voor Fleur het kaartje bestellen bij Mycards.nl een webshop met kaartjes voor allerlei gelegenheden. Mycards heeft een groot aanbod met kant en klare kaartjes en ook ons kaartje was deze keer kant en klaar op de voorkant na natuurlijk. Voor de voorkant kwam ik in contact met fotografe Willemke Bulder. Ze had een oproep op facebook staan waarin ze gezinnen zocht waar ze een geboortekaartje mocht maken. Toen wij wisten dat Fleur Fleur ging heten wist ik ook direct wat ik voor kaartje wilde hebben. Op pinterest had ik het al eens voorbij zien komen en dit moest het worden. Willemke wilde er aan mee werken en het resultaat is prachtig!

Tijdens de kraamweek toen ik nog niet ziek was gelukkig kwam de fotograaf langs om de foto te maken. Ik wilde graag een een foto met bloemen erop aangezien haar naam Bloem betekent. Willemke zorgde ervoor dat het een prachtig geheel werd en tja zoals ik al zei de foto is prachtig geworden en ik ben echt heel erg blij met het resultaat. Het klopt met hoe ik het in mijn hoofd had. Er was geen twijfel over dit moest de voorkant worden van het geboortekaartje en verder moest er niks bij komen te staan.

De rest van het kaartje kostte wat meer tijd. Ik was al een aantal dagen aan het zoeken naar iets dat ik mooi vond en vond passen. Uiteindelijk pakte ik op een avond de laptop erbij en klikte ik het bovenstaande kaartje aan. Binnen no-time hadden Robert en ik de kleuren aangepast en waren wij het eens dat dit het kaartje moest gaan worden. Niet teveel poespas, maar lekker duidelijk en een klein zoetsappig tekstje die eigenlijk wel gewoon klopt.

En op de achterkant nog even een kort stukje met onze telefoonnummers. Dit leek mij in eerste instantie overbodig, want iedereen maakt een afspraak voor ze langskomen toch? Ik ben blij met het kaartje en kon ook niet wachten tot de eerste reacties van familie/vrienden binnen kwamen. Het was leuk om te horen dat mensen het kaartje ook goed bij haar naam vonden passen en ook goed bij ons vonden passen. Daar ben ik blij om al is het uiteindelijk belangrijk dat wij hem mooi vinden het is toch leuk om te horen dat anderen hem ook erg mooi vinden.

Mycards.nl

Mijn ervaring met Mycards.nl is heel goed! Ik ontving de enveloppen al voor de bevalling en had ze al klaar liggen voordat ze geboren was. Dit leek mij handig, want dan hoefde ik alleen de kaartjes erin te doen en dan te versturen. De kaartjes waren snel binnen! Ik bestelde ze op zondagavond en kreeg ze dinsdag binnen. Mycards.nl verstuurd namelijk de volgende werkdag en dat gebeurde ook. Ook het systeem van mycards vind ik prettig werken en je kunt bijna alle kaartjes helemaal aanpassen naar jouw smaak/style. Wil je er iets extra’s op? Dan kun je dit toevoegen. Moet er iets af? Dan kun je met één klik het eraf halen. Ideaal dus! Ik kan mycards.nl van harte aanbevelen wanneer je kaartjes nodig hebt.

Wat vind jij van het geboortekaartje voor Fleur? 

De kaartjes heb ik mogen ontvangen van Mycards.nl
Facebook Comments

Share this post