Happy momlife

drukzo
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het geboortekaartje van Fleur aan de muur

Toen ik zwanger was van Fleur wist ik wat voor geboorte kaartje ik voor haar wilde. Ze heeft een bloemen naam en ik wilde dan ook iets met bloemen. Via facebook kwam ik toen bij een fotograaf terecht die de foto wilde maken voor haar portfolio. Super fijn! De foto werd prachtig en het gehele geboorte kaartje klopte. Na de bevalling ging het geboorte kaartje in de bewaardoos en de foto bleef op mijn pc staan. Zo zonde!

Een canvasdoek 

Ik besloot een canvasdoek te bestellen van Fleur haar geboortekaartje met de prachtige foto’s voorop. Ik liet hem afdrukken bij https://www.drukzo.nl/.  Ik had nog wat items nodig en zo kon ik alles direct in één keer bestellen. Wel zo handig. Ik kon kiezen uit verschillende maten en vormen. Ik koos voor een vierkante canvasdoek, omdat het kaartje ook vierkant is en ik zo de normale marge kon behouden. Ik uploadde foto’s en kon hem toen gaan bestellen. Tijdens het uploaden ging het niet helemaal goed en kreeg ik netjes een mail van Drukzo dat het niet goed was gegaan en of ik de foto nogmaals wilde sturen. Super fijn en een goede services! Het doek is ook mooi stevig en je ziet gewoon dat de kwaliteit hartstikke goed is.

Wij zijn druk bezig om ons huis opnieuw te stylen. Binnenkort komt er eindelijk een salontafel (na 1.000 zoektochten) en ook staat er een nieuwe bank en eetkamertafel op de planning. De foto van Fleur haar geboortekaartje past heel goed bij de kleuren en style die wij willen gaan creëren in huis. Zoals je hier boven al kunt zien past de foto ook heel goed op de blauwe kast die wij in huis hebben staan. In combinatie met de plantjes en het hout, i love it! De lap die je op de foto ziet gaat ook vervangen worden, er komt een wat meer industriële lamp voor terug. Het doek staat ook op de kast in plaats van dat ie aan de muur hangt en dat vind ik eigenlijk wel mooi lijken.

De eerste stapjes naar een vernieuwde woonkamer zijn gezet met de komst van dit prachtige doek. Ik ben ook nog steeds heel erg blij met de foto en kan niet wachten om het geheel te zien. 

Facebook Comments

Share this post