Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het feest kan beginnen, want de Kippie pan is binnen!

Het feestjes en verjaardagen seizoen is bij ons geopend. Stiekem is dit mede daarom ook mijn favoriete seizoen! Ik mag weer leuke dingen bedenken en lekker dingen maken of regelen. En over dat stukje ga ik het vandaag hebben, want ik heb een super fijne tip voor tijdens een (verjaardags-)feestje.

Ik ben echt dol op het plannen van de verjaardagen, niet alleen voor de kinderen maar ook die van onszelf. Dit jaar sloegen wij ons eigen feestje over door de ziekenhuis opname van Sofie. Maar wie mij een beetje kent weer dat ik eigenlijk altijd wel een reden kan vinden om een feestje te geven of stiekem gewoon een gezellig avondje. Ik haal alles uit de kast om het tot een groot succes te maken en ik zelf? Ik geniet enorm van alle voorbereidingen.

Een verjaardag voorbereiden kost bij mij altijd veel tijd, vooral als ik besluit om alles zelf te maken. Ik maakte altijd alle hapjes en taarten zelf, omdat ik dit zo leuk vind. Tijd technisch is het absoluut niet handig, want ik moet altijd nog zoveel doen vlak voor de visite komt. Met Aron zijn verjaardag vorig jaar hadden wij voor het eerst een Kippie Pan, een pan bomvol lekkere en warme kip snacks. Hier in huis is kip altijd een groot succes.

Onlangs hadden wij een gezellig avondje met wat vrienden en mochten wij weer een Kippie Pan ontvangen. Ik hoefde mij niet meer druk te maken of ik wel voldoende hapjes in huis had en wat ik überhaupt op tafel zou gaan zetten. Met deze pan was het zo opgelost weer een zorg minder. Mijn pan werd thuis bezorgd door postNL echt super handig. Het moet koel bewaard worden dus ik heb het in onze kelder gezet. Het kan ook in de koelkast hoor, maar die lag al vol en dan is zo’n koude koelkast toch wel erg fijn. Naast thuisbezorgen kun je het ook bij één van de Kippie Filialen af halen en als je er dan toch bent, neem dan vooral een broodje Kip Piripiri mee.

Wij zijn groot fan van de Kippie pan en zullen hem met Aron zijn verjaardag dit jaar ook weer bestellen voor de middag ronde van zijn verjaardag. Voor de pan betaal je trouwens een borg van €15,- maar je kunt er ook voor kiezen om hem niet terug te brengen dan heb je dus je eigen Kippie Pan handig voor de volgende keren. Dan heb je de pan al. Een Kippie Pan bestellen was voor ons in ieder geval niet eenmalig. Ben jij ook enthousiast? Kijk dan zeker eens in het Assortiment van Kippie.

Geschreven in samenwerking met Kippie

Facebook Comments

Share this post