Happy momlife

Het boodschappen lijstje van.....
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het boodschappenlijstje van…Romy

Donderdag is boodschappendag! Romy is moeder van een tweeling en woont samen met haar man en zijn dochter in Vleuten. Romy ken ik al best een tijdje en ik heb veel bewondering voor hoe ze alles doet. Zorgen voor een hulpbehoevend kind en een webshop runnen. Vandaag deelt ze haar boodschappen en budget met ons.

  1. Vertel kort iets over jezelf (wie ben je, uit hoeveel personen bestaat je gezin, wat is je boodschappenbudget als je die hebt etc.)

Ik ben Romy, 27 jaar oud en mama van een tweeling. Ik woon samen met mijn man en zijn dochter in Vleuten. Ik kook altijd voor 4 personen omdat 1 van onze zoons sondevoeding krijgt.

  1. Maak je gebruik van een weekmenu? Zo ja wat staat erop

Ik probeer sinds kort via een weekmenu te koken. Ik zet het niet vast op de dagen maar maak wel een plan voor 7 dagen en bestel de boodschappen dan online. Aan de hand van de houdbaarheid maak ik een menu.

Ik bestel de boodschappen omdat ik naast de intensieve zorg voor onze zoon, een goedlopend eigen bedrijf en de hectiek van de rest van het gezin elke dag boodschappen doen zat was. Ik ben een impulsaankoper en een zoetekauw, dus ik kocht vaak veel te veel snoep en koek en troep.

  1. Welke boodschappen heb jij gehaald? En waar heb jij ze gehaald?

Bestelling van de AH

Snijbonen – rode kool – rosti rondjes – opa’s smulfriet – Krieltjes – gekookte aardappels – verse worst – rundergehakt – slavinken – Satesaus – Nasi groente – witte rijst – gebakken uitjes – kroepoek – cassave – Gelderse worst – plakken kaas – pakjes houdbare melk – zilveruitjes – witte rijst – jus – 3 biertjes – schuimblokken – 2x Sultana yofruit – liga milkbreak – 2 broden – 2x 1,5 liter melk – bananen – broccoli – peren – appels – mandarijnen – 2 pakken yoghi – 4 x dubbelfris eigen merk – 1x appelsap – truffelmayonaise – mix voor nasi – reep Milka – 2x pak afbak kaiser broodjes – 1x kampioentjes – 1x afbak croissants – penne – kookzuivel – chorizo – bak snoeptomaatjes – rucola – parmezaans kaas snippers – Japanse mix – kropsla – vanille vla – Kattegrid – afvalzakken

Bij de aldi

XXL hagelslag – speculoos – rookworst en broodje unox saus – kipspiesjes 2x

Bij de kruidvat

Kattenbrokjes en kattenvoer

  1. Hoeveel heb je uitgegeven?

Ik heb deze €110 euro uitgegeven aan de boodschappen.

  1. Moet je nog meer dingen halen deze week? Of heb nu alles?

Ik heb nu in principe alles in huis. Hooguit moet ik nog wat melk en brood bij halen. Soms krijgt onze zoon met sondevoeding blended diet (dan blenden wij gewoon eten en geven dat door de sonde) op die dagen gaat er veel meer melk, fruit en brood doorheen. Boodschappen zoals wasmiddel en schoonmaakmiddelen doe ik 1x per maand of 2 maanden als ze in de aanbieding zijn.

WIl jij ook een keer meedoen? Dat kan! Mail mij dan via hello@joyfromjoyce.nl of laat een reactie achter

Facebook Comments

Share this post