Happy momlife

groceries-1343141_1280
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

#4 Het boodschappenlijstje van…Nophar

Donderdag is boodschappen donderdag haha! Deze week deelt Nophar haar boodschappenlijstje, ik volg Nophar al sinds dat ze bezig was met zwanger worden en ik vind haar onwijs inspirerend. Een lange weg om zwanger te raken en er dan tijdens je zwangerschap er achter komen dat je heel ziek bent. De manier waarop ze er mee omgaat, daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Ik hoop ook oprecht dat straks de zon weer voor jullie mag schijnen! <3.

 • Vertel kort iets over jezelf (wie ben je, uit hoeveel personen bestaat je gezin, wat is je boodschappenbudget als je die hebt etc.)
  Mijn naam is Nophar (28 jaar), en ik woon samen met mijn vriend, en onze zoon Jonas van 6 maanden oud. Ons boodschappenbudget was ongeveer €10,- per dag. Al moet ik zeggen dat dat nu wel veranderd is.
 • Maak je gebruik van een weekmenu? Zo ja wat staat erop
  Er was een tijd dat ik een weekmenu maakte, en me daar heel goed aan hield. Maar nu met dit warme weer kan ik echt niet vooruit plannen. Nu doet mijn vriend iedere dag boodschappen, omdat mij dit op dit moment niet lukt vanwege mijn gezondheid. En dan beslissen we samen wat we die avond gaan eten.
 • Welke boodschappen heb jij gehaald? En waar heb jij ze gehaald?
  Afgelopen week hebben we maar weinig boodschappen gehaald. Omdat we twee dagen bij mijn moeder en haar vriend mee mochten eten. De boodschappen die we gehaald hebben was voor een couscous salade, broodje kip shoarma, en een pasta met tomaten uit eigen tuin! Verder is mijn vriend dol op nootjes, en ik lust ook wel graag chips, deze hebben we dan ook in huis gehaald. Brood hebben we eigenlijk altijd wel in de vriezer liggen En anders halen we één keer in de week drie halfjes brood. Zoveel gaat er niet bij ons doorheen.
  Jonas krijgt flesvoeding en we zorgen dat we er altijd eentje op vooraard hebben en eentje in gebruik, en zijn luiers halen we altijd in de aanbieding. Naast flesvoeding krijgt Jonas ook fruit en groente hapjes, die ik zelf maak. Hiervoor haal ik één keer in de week wat ik nodig heb, maak het en vries het dan voor de overige dagen.Wij doen altijd boodschappen bij Dirk van de Broek.
 • Hoeveel heb je uitgegeven?
  Ongeveer €50,- (meer dan ik dacht.. als ik zie wat voor “makkelijks” we hebben gegeten). Ik denk dat als ik zelf boodschappen doe er meer op let dan dat mijn vriend dat doet.
 • Moet je nog meer dingen halen deze week? Of heb nu alles?
  Het weekend komt eraan, dus daarvoor zullen we nog avondeten voor moeten halen, en als de chips en nootjes op zijn zullen die ook nog wel gehaald worden! Oh, en ijsjes natuurlijk met dit weer!

Wil je meer weten over Nophar? Ze blogt 1 keer per maand op themommydiaries. Wil jij ook eens delen wat je hebt uitgegeven bij je weekboodschappen? Dat lijkt mij in ieder geval super leuk! Je mag mij mailen via: hello@joyfromjoyce.nl.

Facebook Comments

Share this post