Happy momlife

Het boodschappen lijstje van.....
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het boodschappenlijstje van… Marleen

Iedere donderdag deel ik een interview waarbij ik iemand vragen stel over het doen van boodschappen, het boodschappen budget en wat er op het weekmenu staat. Vandaag is het de beurt Marleen van Chicamoms

Vertel kort iets over jezelf (wie ben je, uit hoeveel personen bestaat je gezin, wat is je boodschappenbudget als je die hebt, een dieet die je volgt, vega of niet  etc.)

Mijn naam is Marleen, ik ben 42 jaar en woon samen met mijn 2 mannen van 44 en 10 en onze 2 gestoorde viervoeters Balou en Merlot. Ik woon in het bourgondische Den Bosch en ben gek op eten en drinken. Ik eet zo veel mogelijk lactosevrij, vanwege mijn intolerantie. En voor de rest eet ik eigenlijk wel alles.

Wat staat er op je weekmenu voor deze week? Of heb je er geen? 

Maandag waren we met zijn tweetjes en hebben we een biefstukje gegeten, gepofte aardappel en erwtjes en worteltjes.

Dinsdag stond er een bbq op de planning.

Woensdag hebben we witte rijst gegeten, verse groenten om te wokken en een witvis en voor donderdag staat er spaghetti op de planning. Verder vooruit denk ik nooit, in het weekend kijken we waar we zin in hebben.

Wat mag er niet ontbreken op je boodschappenlijstje? 

Kaas en pindakaas

Wat is je grootst valkuil tijdens het boodschappen doen? (Wat belandt er in je kar wat er eigenlijk niet in moet komen?) 

Niet, want ik maak het lijstje en mijn vriend haalt de boodschappen en laat hij nou meer zuinig zijn dan ik.

Welke boodschappen heb jij gehaald? En waar heb jij ze gehaald?

Ik heb ze nu niet gehaald, maar meestal halen we uit gemak en afstand de boodschappen bij de AH. Vroeger gingen we ook vaak naar de Lidl.

Hoe vaak per week doe je boodschappen? 

1-2 keer per week.

Hoeveel heb je uitgegeven?

Dat wisselt  nogal, maar ergens rond de 100 euro voor een midweek.

Moet je nog meer dingen halen deze week? Of heb nu alles?

Nee, het eten voor vrijdag en het weekend moeten we nog bedenken en halen, maar zondag heb ik een etentje dus mogen de mannen zelf iets bedenken.

Wat is jouw ultieme boodschappen tip? 

Maak een lijstje en ga niet als je honger hebt.

Facebook Comments

Share this post