Happy momlife

Het boodschappen lijstje van.....
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het boodschappenlijstje van…Laura

Donderdag is boodschappen donderdag! Laura vindt het een feestje om in buitenlandse supermarkten te winkelen. Ze vertelt over haar boodschappen wat ze heeft uitgegeven. Lees je mee? 

Vertel kort iets over jezelf (wie ben je, uit hoeveel personen bestaat je gezin, wat is je boodschappenbudget als je die hebt etc.)

Ik ben Laura, 38 jaar en heb 2 kinderen. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Den Haag. Onze zoon is 7 jaar en onze dochter is 3. We zijn gek op ze! Samen met mijn beste vriendinnetje blog ik sinds een jaar op Fit Fun Fab (and almost Forty). We zijn al meer dan 30 jaar vriendinnen en misten zelf een platform voor vrouwen met kinderen die zelf ook nog een leuk leven hebben. We schrijven over alles wat ons FIT houdt, wat FUN is en af en toe doen we een beetje FAB. Daarnaast gaan we dus richting de FORTY en schrijven we hier ook over. En zo komen we aan www.fitfunfab.nl.

Ik ben dus gek op boodschappen doen. Ik vind het echt heel leuk! Ook doen we veel online boodschappen, maar sindskort heb ik weer wat meer tijd, en vind ik het dus heel leuk om door de supermarkt weer te lopen. Vooral in het buitenland vind ik het een feestje! Wij hanteren niet echt een budget per week.

Maak je gebruik van een weekmenu? Zo ja wat staat erop

We hebben altijd standaard dingen die we iedere week halen maar variëren heel veel in het eten. We maken ook veel gebruik van maaltijdboxen waardoor we dus gevarieerd eten. Een echt weekmenu hebben we dus niet,

Welke boodschappen heb jij gehaald? En waar heb jij ze gehaald?

Voorheen kwam ik alleen maar bij de Appie, maar tegenwoordig varieer ik meer. Ook online bestellen we veel boodschappen, ook bij de nieuwe online supermarkt Picnic. De laatste keer heb ik veel verschillende groenten gekocht, fruit, zoete aardappelen, melk, amandelmelk, vis, crackers en ontbijtkoek.

Hoeveel heb je uitgegeven?

Ik was nu 46 euro kwijt. De vis was het duurste. Maar omdat ik veel groenten heb gehaald (spinazie, sperziebonen, broccoli, paprika, aubergine, bloemkool) en fruit (bananen, appels, peren, bramen, kiwi’s) kom ik aan dit bedrag.

Moet je nog meer dingen halen deze week? Of heb nu alles?

Ik moet zeker nog meer halen. Vooral houdbare producten moet ik nog halen zoals bakpapier, keukenpapier, wc papier moet ik nog halen en pasta en vlees of vleesvervangers. Groenten heb ik in huis! En het weekend halen we altijd weer nieuwe verse dingen, maar dat weet ik nu nog niet.

Wil jij ook eens delen wat je hebt uitgegeven bij je weekboodschappen? Dat lijkt mij in ieder geval super leuk! Je mag mij mailen via: hello@joyfromjoyce.nl.

Facebook Comments

Share this post