Happy momlife

shutterstock_645388603
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

#1 Het boodschappenlijstje van…Barbara

Toen ik onlangs ons boodschappenlijstje deelde zag ik dat veel van jullie nieuwsgierig zijn naar anderen hun boodschappenlijstje. Ik gooide er een klein oproepje uit en besloot anderen te vragen of ze hun boodschappenlijstje +budget wilden delen. Diverse gezinnen/mensen en situaties. Stiekem vind ik namelijk heel erg leuk om bij andere mensen in hun karretje te kijken. 

Ik trap af met Barbara, is getrouwd en moeder van twee kinderen Amber van 3 en Indy van 1 jaar oud. Ze werkt 3 dagen per week, maakt sieraden en heeft een Youtubekanaal met voornamelijk shoplogs en challenges. Ze hebben geprobeerd te werken met een weekbudget, maar helaas werkte dit niet voor hun en is ze hier mee gestopt. Aan het einde van de maand doet ze meestal iets minder luxe boodschappen.

Werk je met een weekmenu? 

Nee, al eten we meestal wel elke maandag wat makkelijks omdat we dan erg laat zijn. Oh ja, elke zondag eten we frietjes. Verder variëren we heel erg.

Welke boodschappen heb jij gehaald? En waar heb jij ze gehaald?

Ik ben dinsdag altijd vrij en doe dan met mijn meiden de boodschappen. Zaterdag doen we dan de rest nog. We doen de boodschappen altijd bij de Jumbo, bij ons zit een mega Jumbo met een Foodmarkt.

Deze dinsdag heb ik dus voor 4 avonden boodschappen gehaald. Voor dinsdag hadden we mini pizza’s gemaakt van pita broodjes met tomatensaus, courgette, cherrytomaatjes en kruiden. Woensdag hadden we pasta met broccoli, pijnboompitjes, pesto en vega spekjes. Donderdag hadden we wraps met avocado, kruiden, tomaten en Quorn. Voor vanavond (vrijdag) staat er pasta met mozzarella, pijnboompitjes, cherrytomaatjes, pesto en rucola op het menu. De jongste eet nu steeds vaker mee dus dat scheelt een hoop in de boodschappen.

Verder had ik melk, optimel, kaas, hagelslag, brood, krentenbollen, eieren, komkommer, wortels, chips, ijsjes, scheergel en crackers gekocht.

Hoeveel heb je uitgegeven?

Ik heb € 52,04 uitgegeven.

Moet je nog meer dingen halen deze week? Of heb nu alles?

Nee, we gaan zaterdag weer boodschappen doen, dan voor tot dinsdagochtend. Meestal geven we dan nog zo’n €40 uit.

Dankjewel Barbara dat jij je boodschappenlijstje wilde delen. Wil jij ook eens delen wat je hebt uitgegeven bij je weekboodschappen? Dat lijkt mij in ieder geval super leuk! Je mag mij mailen via: hello@joyfromjoyce.nl. 

Facebook Comments

Share this post