Jongenskleding Kids fashion Meisjeskleding Persoonlijk

Herfst Shoplog | Video

Het is een nieuw seizoen en dat betekent dat ik weer op pad moest voor nieuwe kleding voor de kleintjes. Samen met Robert ging ik naar de Primark en Zara om de kleding voor het najaar voor de kinderen uit te zoeken. Benieuwd wat geshopt hebben voor de kinderen? Kijk snel mee.

 Ik laat je dus zien wat er in mijn koelkast zit. Altijd op de hoogte blijven van mijn video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Tineke

  Oh die bloesjes voor Sofie zijn zo leuk!! Ik heb er nu eentje in huis, maar ga zeker meer halen! 🙂

  11/10/2016 at 7:39 am
  • Reply admin

   Haha snap ik ze zijn ook zo leuk!

   11/10/2016 at 8:31 am
 • Reply Lindsey Beljaars

  Ah leuke shoplog!

  11/10/2016 at 1:56 pm
 • Leave a Reply