Comments (3)

Ja en nee. Ik ben een echt zomermens maar ik kijk ook wel uit naar de herfst/winter. Gewoon lekker knus op de bank met kaarsjes aan een kop thee en films of een boek. Ik denk dat ik er nu zo naar uitkijk omdat we echt het uiterste weer hebben steeds. Eerst werd het nog wel eens geleidelijk warm en daarna weer geleidelijk koud maar het is nu van 10 graden bam 30 graden. Daar kan je lichaam (en huis) niet mee om gaan. Ook staat de winter in het teken van mn lievelingsmaand. December! Ik hou van die feestmaand!

Ooooh yes, kom maar door met de herfst! Lekker ingepakt wandelingen maken, ‘s avonds onder een dekentje chillen op de bank, warme choco, een nieuwe garderobe. Ik heb er zin in!

Zelf kies ik toch voor de zomer als favoriet seizoen, maar de herfst is ook fijn, lekker weer de kaarsjes aan, lekker met een dekentje op de bank heerlijk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP