Herfst Samenwerking Seizoen

Herfst, ik ben er klaar voor!

Ik ben niet zo’n zomer type, zo dat is eruit. Ik heb het snel warm, voel me dan ellendig en vind het maar niks haha. Doe mij de herfst of de winter maar. Lekker laagje over laagje aantrekken, in ‘s avonds in een koud bed stappen en zo kan ik nog wel een heleboel redenen bedenken waarom ik de herfst zo fijn vind.

De herfst over hopelijk niet zo’n lange tijd begint de herfst en ik kijk er naar uit. Inmiddels heb ik het echt gehad met de zomer of nouja wat wij in Nederland er dit jaar van hebben meegemaakt dan. Ik ben toe aan koude dagen, regenachtige zondagen en appel/kaneel kaarsjes. ‘S avonds weer kaarsjes aan om het gezellige te maken en sfeervollen lampen om nog meer sfeer te creeëren in huis. Inmiddels heb ik al een lading waxinelichtjes in huis en een stapel met appel/kaneel geurkaarsen. Deze geurkaarsen horen voor mij echt bij de herfst. Net als vers gebakken appeltaarten, mmm!

Ook zal dit jaar de herfst voor ons in het teken staan van ons vakantiehuisje waar wij 6 weken zullen gaan wonen en ons gerenoveerde huisje. Ik ben zo benieuwd hoe het geheel straks is en ik kan niet wachten om van ons plekje weer een nieuw plekje te maken. Waar wij ons op de koude avonden kunnen gaan terugtrekken en waar wij ook de sinterklaasavonden kunnen gaan vieren.

Nieuwe kleding

Ook heb ik echt zin om nieuwe kleding aan te schaffen. Voor mezelf, maar ook voor Robert. Nu wij beide werken is het echt nodig om er goed en verzorgd bij te lopen en moet er zo nu en dan geshopt worden. Robert heeft alweer een voorraad, maar ik nog niet. Voor mij staat er dus binnenkort een ritje naar de Primark gepland om een lading kleding in te slaan. Ook voor Sofie mag er weer wat nieuws binnen komen binnenkort. Momenteel zit ze nog in maat 80/86, maar binnenkort gaat ze richting 86/92 en daarvoor heeft ze nog wat nieuwe jurkjes nodig. Ook voor Sofie ga ik naar de Primark en natuurlijk naar de Zara. Ik ben benieuwd waar ik mee thuis komen. Waarschijnlijk zal ik er een video van opnemen.

Nog even geduld en dan is het herfst. Ik heb er zin in jullie ook? 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Angelique

  Ja en nee. Ik ben een echt zomermens maar ik kijk ook wel uit naar de herfst/winter. Gewoon lekker knus op de bank met kaarsjes aan een kop thee en films of een boek. Ik denk dat ik er nu zo naar uitkijk omdat we echt het uiterste weer hebben steeds. Eerst werd het nog wel eens geleidelijk warm en daarna weer geleidelijk koud maar het is nu van 10 graden bam 30 graden. Daar kan je lichaam (en huis) niet mee om gaan. Ook staat de winter in het teken van mn lievelingsmaand. December! Ik hou van die feestmaand!

  31/08/2016 at 8:30 am
 • Reply Marije

  Ooooh yes, kom maar door met de herfst! Lekker ingepakt wandelingen maken, ‘s avonds onder een dekentje chillen op de bank, warme choco, een nieuwe garderobe. Ik heb er zin in!

  31/08/2016 at 9:09 am
 • Reply Jessica

  Zelf kies ik toch voor de zomer als favoriet seizoen, maar de herfst is ook fijn, lekker weer de kaarsjes aan, lekker met een dekentje op de bank heerlijk!

  04/09/2016 at 11:35 am
 • Leave a Reply