Happy momlife

herfst bingo
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Herfst Bingo | | GRATIS PRINTABLE

Het is bijna herfstvakantie en met een beetje pech gaat het de hele vakantie regenen. Shit joh! Dan moet je dus zelf je kind(eren) vermaken. Helemaal niet erg denkt een deel van de moeders, een ander deel van de moeders kijkt er enorm tegen op. Maar daar ben ik Joyce to the rescue. Neee niet om al jullie kinderen op te vangen, maar om jullie een leuke activiteit aan te bieden. Ik maakte namelijke en herfst bingo die je GRATIS kunt downloaden.

Onze kinderen vinden het geweldig om te bingo-en. En stiekem vind ik het ook heel erg leuk om te doen. Ik heb daarom een avondje zitten knutselen en zelf een bingo gemaakt die jullie ook kunnen downloaden. Het enige dat je nodig hebt is een printer, iets lekkers die je als fiches kunt gebruiken. Zo gebruiken wij wel een skittles of kruidnoten op onze bingo. Heerlijk!

Download hier je herfst bingo Herfst bingo

Je kunt natuurlijk kleine cadeautjes voor je kinderen kopen om als prijsjes te geven. Maar bij ons thuis doen we dit eigenlijk niet. Met een uitzondering natuurlijk! Mocht je wel leuke cadeautjes willen dan kun je misschien denken aan kleine activiteiten om tijdens de vakantie te doen.

Facebook Comments

Share this post