Happy momlife

person holding a gift with ribbon
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Help wat geef ik mijn puber!

Ik vind het toch echt een dingetje als je kind een bepaalde leeftijd heeft bereikt, wat koop je nu voor ze? Afgelopen week had onze puber zijn eindmusical en voor een meisje had ik een bos bloemen meegenomen, maar welke jongen van twaalf maak je nu blij met een bosbloemen? Ik ken er niet zoveel. En nu eindigt zijn basisschooltijd, toch wel reden voor een feestje en een cadeautje maar wat geef je eigenlijk?

person holding a gift with ribbon
Photo by Antoni Shkraba on Pexels.com

Een dierbaar cadeau eentje om te herinneren, dat was wat ik als eerste dacht. Maar hij heeft al een horloge en een smartwatch. De rest van de sieraden worden niet echt gebruikt. Een rugtas kreeg hij van zijn opa en oma en veel meer dan dat kon ik niet bedenken. Dus we maken hem maar blij met andere dingen.

ik ontdekte KaartDirect hier kun je cadeaukaarten kopen. Denk eens aan gamecard, een volledige game, entertainment kaarten of cadeaukaarten voor leuke winkels. Nadat je ze afgerekend heb komen ze direct in je mailbox terecht, ook super handig als je heel last minute een cadeau nodig hebt haha! Je kunt de code dan bijvoorbeeld even uitprinten.

Roblox

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis zit, maar hier in huis zijn ze alle drie dol op Roblox. Roblox is een online spel en game-creatiesysteem waarmee gebruikers games kunnen programmeren en games kunnen spelen die door andere gebruikers zijn gemaakt. Vooral Brookhaven vinden ze leuk en dan gaan ze met z’n drietjes een rollenspel spelen binnen brookhaven. Erg leuk om te zien en ik denk toch ook wel iets voor deze generatie. Voor Roblox kun je ook robux kopen hiermee kunnen ze van alles kopen binnen het spel. Ik heb het Aron al een paar keren cadeau gedaan, omdat ik zelf niet beter wist wat ik hem kon geven haha.

Nintendo

Aron heeft ook een nintendo en doet daar veel spelletjes op. Voor zijn verjaardag heeft ie al meerdere keren een Nintendo eshop card van Nintendo gehad. Hiermee kun je nieuwe spelletjes kopen bijvoorbeeld of binnen bepaalde spellen weer allerlei uitbreidingen. Erg leuk om te geven of om te krijgen als puber zijnde. Je hebt dit natuurlijk ook voor de playstation en de xbox. Maar ook voor een spel als minecraft heb je cadeaukaarten te koop. Dit wist ik zelf dan weer niet, maar is wel zeker een idee voor de puber.

Oké nu lijkt het net alsof hij de hele dagen zit te gamen, maar je kunt hem ook heel erg blij maken met een doos lego, een cadeaubon van bol.com, amazon of een speelgoed zodat hij weer nieuwe lego kan kopen.

Bioscoopbon

Zelf geef ik graag een bioscoopbon cadeau. Het is leuk om iemand een belevenis te geven en er is vaak wel een film waar je graag heen wilt. Met zo’n bon maakt het de stap een stuk kleiner om te gaan. Ik vind dit zelf ook altijd leuk om te krijgen net als een restaurantbon.

Geef jij wel eens cadeaubonnen als cadeautje? En welke vind jij het leukst om te krijgen?

Facebook Comments

Share this post