Happy momlife

cadeaumachine 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Help jij Sinterklaas met de cadeaumachine?

Hé kindjes daar aan de andere kant van het scherm, Sinterklaas heeft jullie hulp nodig. Zoals jullie misschien wel gezien hebben is het boek van Sinterklaas in het water gevallen en is Sinterklaas alles kwijt, daarnaast zijn de pieten niet zo handig geweest en hebben ze van de cadeautjes het cadeaupapier afgehaald, welk cadeautje is nou voor wie? Tja en dan heb je luisterpiet die de drukte eigenlijk niet meer aan kan en alle cadeaus door de war haalt. Gelukkig hebben wij daar de vrienden van Bol.com die de cadeaumachine tot leven hebben geroepen en waar alle kindjes heel makkelijk hun cadeautjes in een lijstje kunnen zetten. Help jij Sinterklaas een handje met Sints cadeaumachine?

Toen Aron en Sofie hoorden dat het mis was gegaan met het boek en de cadeautjes gingen wij snel aan de slag met Sints cadeaumachine. Ze kregen een berichtje van Sinterklaas dat ze hun verlanglijstjes mochten gaan vullen en beide konden ze heel makkelijk hun cadeautjes uitzoeken. Ze konden ten eerste al aangeven van welke onderwerpen ze blij worden, zo kun je Sofie blij maken met Prinsessen en Aron bouwt er lustig op los en speelt graag een spel samen met ons. met de cadeaumachine kun je heel goed aangeven of je iets wel of niet leuk vindt. Vind je het leuk? Dan zet de cadeaumachine het automatisch op je lijstje van bol.com. Heel handig voor Sinterklaas, want die kan zo alle cadeautjes makkelijk bestellen en bij hem laten thuisbezorgen. Net als papa en mama altijd doen met hun spulletjes ;).

Het handige van de cadeaumachine is dat je de items na het maken van het verlanglijstje zo in je winkelmandje kunt doen. Ook kun je de verlanglijstjes makkelijk doorsturen naar alle hulpsinterklazen, zodat ook die sinterklazen weten welke cadeaus er gewenst zijn. Super handig dus! De Sint cadeaumachine kan gebruikt worden via de browser en werkt makkelijk met de muis waardoor je kinderen ook zelf kunt laten klikken handig!

Tijdens het kijken van het Sinterklaasjournaal riep Aron al naar de luisterpiet dat hij zijn verlanglijstje al had door gegeven via de cadeaumachine. Geen stress geen zorgen, want die cadeautjes komen volgens hem wel goed. En nu maar hoop dat Sinterklaas zo goed gemutst is en de kindjes de cadeautjes krijgen die ze hebben aangeklikt bij de cadeaumachine. Want uiteindelijk is dat natuurlijk het doel; de cadeaus krijgen die op het verlanglijstje staan.

Hé kleintjes zoals ik bovenaan de blog al schreef helpen jullie Sinterklaas een handje mee? Zodat hij en de pieten iets minder stress hebben en iedereen zijn gewenste cadeaus kan krijgen? Wel zo handig toch? Aron en Sofie hebben hun lijstje gevuld en hopen dat Sinterklaas hun de cadeaus brengt die ze wensen. Nog even geduld tot het heerlijk avondje is gekomen en de kleintjes hun cadeautjes kunnen ontdekken. 

Facebook Comments

Share this post