Comments (8)

Even doorzetten 😉 En dan komt vast en zeker weer alles goed.
IK heb er zelf gelukkig niet zoveel last van gehad, uhm een klein beetje maar!

Hihi die mannen hebben het maar zwaar 😉 Stom eigenlijk hè dat je van jezelf weet dat je onredelijk bent maar je er niks aan kan doen. Rare dingen die hormonen. Succes ermee (en ook voor Robert 😉 )

Ja dat onredelijk zijn gaat gewoon zonder dat ik het door heb. En gisteren hadden wij nog een gesprek en bleek het allemaal wel mee te vallen. Hij vond het juist normaal dat ik ‘s middags sliep haha! 😛

Ik ben deze zwangerschap echt hormonaal. Niet te genieten.. alles irriteert me. Vreselijk. Mijn man negeert t gelukkig meestal hahaha

Nee had ik helemaal geen last van hoor (is mijn man het denk ik helemaal niet mee eens) En nu nog, als het dan de dag voor de periode van de maand is……. Gelukkig kan ik achteraf altijd wel uitleggen wat er was. Maar die hormonen zijn echt killing.

HahahaHahahaha heerlijk dit

Haha geweldig artikel!

Verschrikkelijk herkenbaar. Hier moet alles ‘nu’ en niet ‘later’. Dat betekent dat als het mij niet lukt dat m’n vriend de klos is. En dat ik chagrijnig ben als het dus niet gedaan is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP