Entertainment Films/Series

HELP! Mijn kleuter is Netflix verslaafd

Het is 07:00 uur ‘s ochtends en onze kleuter vraagt of hij naar beneden mag. Netjes, hij vraag namelijk altijd eerst of hij naar beneden mag. Soms vind ik het namelijk nog te vroeg en moet hij of terug in bed of mag hij eerst even op zijn kamer mag gaan spelen. Maar zodra hij beneden mag spelen klikt het de televisie aan. Onze kleuter is Netflix verslaafd. 

Het liefst zou ik hebben dat hij naar NPO3 gaat kijken, op zapp zijn vaak leuke tv programma’s. Maar onze kleuter heeft een ander plan en pakt zodra hij beneden komt de afstandsbediening van de Apple TV om te gaan kijken naar Netflix. Soms vraag ik mij ook af of er nog wel iets is op Netflix dat hij nog niet heeft gekeken. En als ik niet zeg dat het tijd is om iets anders te gaan doen, zit, ligt of hangt hij de hele dag voor de televisie om netflix te kijken. Onze kleuter is Netflix verslaafd.

Favorieten van Onze kleuter
 • Tree fu Tom – Tree Fu Tom is een jongetje die de leukste avonturen beleefd in Treetopolis. Een geheim mini wereldje in een kleine stad in een boom uit zijn eigen tuin. Ik maakte van Tree Fu Tom ook een toffe carnavals outfit (klik hier)
 • Kleine rode tractor  – Kleine rode tractor is een tractor die allerlei avonturen beleefd en eigenlijk al heel lang favoriet bij Aron.
 • Zack and Quack – Zack & Quack is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van de dynamische en avontuurlijke jongen Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in het meest waanzinnige pop-up boek ter wereld! Het is een plek vol fantastische verrassingen – elke pagina staat garant voor nieuwe onverwachte en spannende dingen. Vanaf het moment dat ze in hun tuin stappen begint het avontuur. Spannende nieuwe werelden en fantastische reizen ontvouwen zich. Zack en Quack gebruiken hun boomhut op verschillende manieren; het is een speelkamer, een kunststudio, een geïmproviseerde keuken en een fantasie-kasteel in een. Maar het is vooral de plek waar Zack en Quack altijd hun volgende grote avontuur beginnen.
 • Jake en de nooitgedacht piraten – Piraten en jongens, een perfecte combinatie toch? Jake en de nooitgedacht piraten gaat over Jake die “vecht’ tegen de nooitgedacht piraten. Allerlei leuke avonturen beleven ze samen.
 • LEGO superhelden – Batman, Superman en nog meer Marvel superhelden allemaal als LEGO poppetjes in een leuke korte film.
 • Koala broertjes – Dit is toch een stukje nostalgie, want vroeger was dit ook al op televisie. De Koala broertjes die meenemen tijdens hun avonturen in Australië.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

 • Reply Marijke

  T kijkt ook al naar de koalabroertjes. Dat kan dus nog wel even duren. Met de rest heeft hij nog niets, maar kan ik me vast op voorbereiden voor als hij straks ook kleuter wordt.

  16/04/2016 at 7:47 pm
 • Leave a Reply