Happy momlife

hello fresh 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

HelloFresh maakt samen eten als gezin makkelijker!

Iedereen herkent het wel, als je kinderen krijgt is het leven een stuk drukker. Je vliegt van het ene dingetje voor je gezin of jezelf naar het andere. En tijdens het avondeten is het vaak spitstijd. Sporten, hobby’s, sociale gelegenheden of andere bezigheden waardoor het avondeten er samen bij in schiet. Bij ons is dit niet het geval wij proberen altijd samen te eten, samen aan de eetkamertafel.

Samen aan tafel eten is belangrijk het is goed voor de ontwikkeling van je kinderen en zorgt voor verbinding. Lekker samen kletsen aan tafel vertellen over wat een ieder heeft meegemaakt of misschien wel bespreken wat er gaat gebeuren. Bij ons is het een rustmoment, iedereen geniet (meestal) van zijn/haar maaltijd en wij vragen altijd hoe de dag was van de kinderen en elkaar. Het klinkt aardig perfect en zoetsappig, maar zo is het wel. Ik heb vanuit huis meegekregen dat je avondeten aan tafel met elkaar hoort te eten en Ro heeft ditzelfde meegekregen. Bij ons in huis dus een belangrijk moment. In het kader van Wereldfamiliedag, of ook wel Internationale Dag van het Gezin, die vandaag (15 mei) plaatsvindt, roept HelloFresh jullie allemaal op om wat vaker samen met je familie aan tafel te genieten van je avondmaaltijd. Even dat moment samen pakken om te genieten van de maaltijd en lekker bij te kletsen en te genieten van elkaar. Samen koken (40%) en eten (66%) zijn volgens Nederlands dan ook belangrijke momenten om de familieband te versterken, blijkt uit onderzoek van HelloFresh.

HelloFresh maakt het makkelijk(er)

Vaak weet je als ouder niet wat je moet eten en als je de kinderen laat kiezen eet je iedere dag hetzelfde of nou ja iets uit het P-lijstje (pizza, patat, pannenkoeken, pasta). HelloFresh biedt maaltijden aan die je iedere week kunt laten bezorgen. Hierbij denkt HelloFresh ook aan gezinnen, want ze hebben een speciale box voor gezinnen genaamd Family Box. Het is gelukkig niet zo dat je geen keuze hebt, want bij HelloFresh kun je uit in totaal 12 maaltijden per week kiezen en stel je 3-5 maaltijden samen voor 1-6 personen. Zo zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Daarnaast hoef je ook de deur niet uit om de maaltijden op te halen, ze bezorgen namelijk je maaltijden tot aan de deur. Het enige dat je hoeft is de inhoud (die al per maaltijd verpakt zijn) in de koelkast te zetten. Ik vind het ideaal. Je houdt namelijk veel meer tijd over voor je gezin en dat wil iedere ouder toch? Ook zijn de maaltijden allemaal gezond en een goede keus met lekker veel groentes en wat voor iedere ouder met een druk schema fijn is, er zijn maaltijden die lekker snel klaar zijn. HOERA! Even snel een gezonde maaltijd op tafel zetten en je kunt genieten met elkaar. Ik zie alleen maar voordelen.

Wereldfamiliedag

Vandaag is het Wereldfamiliedag, of ook wel Internationale Dag van het Gezin. Hét moment om misschien net even dat extra momentje aan je familie te besteden om te beginnen met het goede voornemen om aan tafel te gaan eten gezamenlijk. Ik kan je verzekeren dat samen aan tafel eten zorgt voor vele leuke gesprekken met elkaar en dat de belevenis van het eten ook heel anders gaat worden. Maak het gezellig met leuke placemats, een bloemetje op tafel en je hebt het idee dat je thuis uit eten bent.

WINNEN!

Omdat ik helemaal enthousiast ben over HelloFresh en de komende weken hier ook een bezorger van HelloFresh op de stoep staat ga ik 1x 2 weken lang een HelloFresh abonnement weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
  • Deel vóór 1 juni via Instagram een familiefoto via #familiemoment en #JoyFromJoyce en maak kans op twee weken lang gratis HelloFresh*.

De winactie loopt t/m 1 juni 2018. De winnaar ontvangt van mij een e-mail of privébericht op Facebook! *Het gaat om 2x een maaltijdbox bestaande uit 3 gerechten naar keuze voor 1-4 personen.

Eten jullie samen aan tafel als gezin? Laat het mij weten, ik ben erg benieuwd!

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met HelloFresh. In ruil voor hun dienst heb ik dit geschreven. Dit heeft verder geen invloed op mijn mening over HelloFresh. 

Facebook Comments

Share this post