Persoonlijk

Hello Fall!

Yessss! Vanaf vandaag is het dan officieel herfst. Ik ben echt dol op de herfst en de winter. Voor nu dus de herfst en vanaf vandaag is hij begonnen. Ik ga dus vertellen waarom ik zo dol ben op de herfst en misschien herken jij jezelf en misschien herken jij je wel in mijn blog. 

Pantoffels! 

Oh ik keek hier echt heel erg naar uit. Het moment dat de HEMA de pantoffels weer in de winkel heeft liggen. Ik koop namelijk elk jaar 1 of 2 paar van die pantoffels. Gisteren zag ik ze liggen bij de HEMA en ik besloot dus een paar mee te nemen. In het vakantiehuisje waar wij nu wonen is het best koud en ik vind het verschrikkelijk om koude voeten te hebben. Pantoffels van de HEMA zijn echt een must voor mij.

Thee met kaneel 

Nog iets wat voor mij echt bij de herfst hoort is thee met kaneel. Onlangs ontdekte ik de ‘even opwarmen’ thee van pickwick. Super lekker en onwijs smaakvol! Ook de herfst en winter thee van pickwick is voor mij een echte must in de winter.

Vroeger donker

Ik vind het heerlijk dat het ‘s ochtends nog donker is als ik mijn bed uit stap. Maar vooral in de avond dat het donker is wanneer je aan tafel gaat bijvoorbeeld. Zo fijn! Of wat dacht je van lekker warm op de bank terwijl het buiten donker is.

Laagjes kleding

Ik ben dol op laagjes kleding, ik vind het in het najaar gewoon makkelijker om leuke kleding combinaties te maken. Mijn jurkjes lijken weer leuk en er zijn genoeg kleding items die ik weer uit de kast kan trekken. Onlangs kwamen er al een aantal Vila jurkjes binnen waar ik echt heel blij mee ben. Volgens mij heb ik mijn kledingmerk wel gevonden. Ook voor de kinderen vind ik het een stuk makkelijker om ze leuk te kleden.

Pompoen!

Vorig jaar (of 2 jaar geleden) maakte ik voor het eerst gerechten met pompoen en ik snap niet dat ik dit niet eerder heb ontdekt. Dit is namelijk onwijs lekker! Inmiddels zijn de pompoenen weer te koop bij de lidl en eten wij vanavond weer een lekker pompoen soepje, mmm!!

De kleuren 

En dan als laatste de kleuren. De herfst heeft zulke mooie kleuren waar ik dol op ben. De mooie verschillende kleuren die de bladeren aannemen, maar ook de kleuren van pompoenen en kalebassen.

Het is wel duidelijk ik ben dol op de herfst jij ook? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply angelique

  Eigenlijk totaal niet maar toch kijk ik erg uit naar de donkerdere dagen en de feestdagen!

  21/09/2016 at 6:37 pm
 • Reply Jessica

  Hahaha, de zomer had van mij nog wel even mogen duren…. Maar de temperatuur die we nu hebben vind ik prima! 🙂 Ik vind het vroege donker worden nu nog niet gezellig, maar dit licht waarschijnlijk ook aan de aangename temperatuur die we nog hebben buiten.

  21/09/2016 at 7:45 pm
 • Reply Ellen

  Ik heb ook onwijs veel zin in de herfst. Gisteren las ik alweer allerlei recepten met pompoen en ik ga zeker volgende week gelijk iets met pompoen maken. Hopelijk kan de houtkachel snel aan 🙂

  21/09/2016 at 8:41 pm
  • Reply admin

   Oh wij aten vanavond pompoensoep, zo lekker!

   21/09/2016 at 8:47 pm
 • Reply Cindy

  De zwarte bessen thee met kaneel van Pickwick, die is heerlijk. Pompoensoep ook. Ik ga binnenkort voor Mels pompoen maken en voor onszelf pompoensoep. Ik hou ook van de herfst, heerlijk!

  22/09/2016 at 10:30 am
 • Reply Kim

  Ik ben geen groot fan van de herfst, maar ik vind het qua kleding idd een stuk makkelijker (voor mezelf en de kleine).

  22/09/2016 at 9:56 pm
 • Leave a Reply