#mamawordtfit

Healthbox Augustus

Onlangs mocht ik voor het eerst een healthbox ontvangen (de Faya variant). Vorige week ontving ik weer een healthbox en ditmaal was het er eentje voor de maand augustus. Super leuk om hem ook deze maand weer te mogen uitproberen en natuurlijk dat ik kennis heb mogen maken met nieuwe producten. 

healtbox 4

Kneipp Body Mousse 

Ooooo! Hier werd ik echt blij van toen ik de doos openmaakte. Ik ben sinds kort namelijk echt fan van de body mousse van Kneipp. Hij ruikt lekker en smeert ook nog eens lekker uit. Daarnaast is hij op basis van natuurlijke producten en zit er geen troep in. Heel fijn aangezien ik hier zoveel mogelijk rekening mee probeer te houden.

healtbox 2

Aspire health drink 

Gezonde drankjes? Ik was echt bang dat dit niks voor mij ging zijn. Ik ben namelijk groot fan van drankjes met heel veel suiker (Lees: redbull en cola) en dacht daarom dat dit niet lekker zou zijn. Maar het tegendeel heeft zich bewezen. De drankjes zijn lekker en al helemaal na het sporten en uit de koelkast. Daarnaast zijn ze ook nog eens gezond en dus een prima after work-out drankje.

healtbox 6

steviadruppels van Steviala

Als ik naar het werk ga neem ik vaak van die kleine squiz verpakkingen mee met aanmaaklimonade bomvol suikers. In de healthbox zat een verpakking van Steviala en dit kun je gebruiken om door je flesje water te doen. Ook lekker door je thee bijvoorbeeld. Zo drink ik nu regelmatig groene thee met perziken smaak.

healtbox 7

Eat Natural Protein Packed

Ik ga nu eerlijk zeggen dat deze nog in de verpakking zit. Ik ben namelijk niet zo van de protein bars en durf het niet aan om hem te proeven. Hopelijk durf ik het binnenkort aan om hem te gaan proberen, bijvoorbeeld na een goede work-out of er voorafgaand.

healtbox 3

Kruiden van mister flavor

Mister flavor kruiden zijn 100% natuurlijke en pure kruiden, specerijen bomvol pure ingrediënten. Er zitten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Er zit geen suiker in, geen soja geen MSG en geen GGO. Het is glutenvrij en laag in zout. Het zout dat gebruikt wordt is onbewerkt zeezout. De kruiden zijn Paleo vriendelijke en gesicht voor veganisten en special diëten. Sounds good right? Binnenkort ga ik wat recepten proberen met de kruiden en dit zal ik delen op kitchenmom.nl.

healtbox 5

Orthica Multi Energie en C-250

In de box van Faya zaten ook producten van Orthica. Een goede aanvulling op een gezond leven en fit leven. De multi energie gebruik ik nu ter aanvulling op mijn dagelijkse voeding en ik merk al wel verschil. Of de multi energie werkt of ik raak gewent aan mijn nieuwe ritme geen idee. Ik vind het in ieder geval een fijne gedachten om mijn voeding aan te vullen.

De healthbox bestellen?  Kijk op de website van healthbox.nl

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marije

  Ik hou wel van dit soort boxen! Die Kneipp bodymousse moet ik nodig eens proberen! Die proteïne reep is lekker hoor. Niet zo chemisch als veel andere van dat soort repen.

  21/08/2016 at 6:08 am
 • Reply Simone

  Ik ben vooral benieuwd naar die kruiden! Ik vind het zo jammer om vers eten vol te gooien met kunstmatige rommel. Ik eet ook wel eens iets met een pakje of zakje, maar liever niet.

  21/08/2016 at 8:31 am
 • Reply Lilian

  Veel van die producten kende ik nog niet. Die proteïne repen durf ik ook niet te proberen, ze zien er echt vreselijk uit altijd!

  21/08/2016 at 9:12 am
 • Leave a Reply