Comments (5)

Ik heb dit dus helemaal gemist, dus ik kan gelukkig gewoon letters in de schoenen doen zoals ze op de doosjes staan. Maar voor een volgend jaar is het natuurlijk wel heel belangrijk. :’)

Ik heb hier dus last minute onze letters allemaal omgewisseld. Het zou inderdaad zoveel makkelijker zijn als het verhaal van te voren voor de ouders te downloaden zou zijn. Ik zal sowieso blij zijn als keano het geheim weet volgend jaar. Wij leren onze kinderen niet te liegen…en wat doen we zelf?

Hahahahaha ik lach je niet uit. Maar ik vind het wel erg grappig . Ik ben een tijd heel erg slechtziend geweest. Diewertje Blok, had heel veel luisterboeken ingesproken. M9et id je voorstellen dat zij er komt een vrouw bij de dokter voorleest aan je, van Kluun. Of terug naar de kust van Saskia Noord pfff. Dus deze oma heeft het 1 keer gezien en wat was ik blij dat het ba 10 minuten alweer afgelopen was!

Een moeder bij mijn kinderen op de basisschool is ooit over het hek geklommen. Toen was er iets met witte cirkels. Zij had met krijt cirkels gemaakt. Haha.

Gelukkig is de jongste 15 en heb ik alleen nog kleinkinderen . Maar geen stress joh. De kinderen hebben al genoeg stress als de Sint in het land is. Dus geef jij jou stress over het Sinterklaas journaal, maar niet door

Haha dit is echt te grappig . Ik hoop tenminste dat het een grap is. Want serieus om een draaiboek vragen is een beetje gek. Je kunt toch alle kanten op met het sinterklaasjournaal. maak gebruik van de magie en de verwondering en je eigen fantasie. De kindjes zitten er zo in je kunt je eigen draai eraan maken .

Ik kan je zeggen dat ik als juf heel blij ben met wel een draaiboek. Er staat alles handig is.
Dus zo’n gek idee vind ik dit echt niet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP