Persoonlijk

Happy new year!

Aller eerst start ik deze blog natuurlijk met een nieuwjaarswens voor alle lezers. Je kunt 2017 beginnen, met een heel erg mooi gedicht. Maar het mooiste, vind ik altijd nog: Begin het met een blij gezicht! Een mooi begin van het nieuwe jaar al zeg ik het zelf. 

Persoonlijke doelen 

Ik had één voornemen en dat was dat ik dit jaar geen goede voornemens ging vast zetten. Hier sta ik nog steeds zo in. Ik heb wel wat persoonlijke doelen, maar dat zijn doelen die ik elk jaar wel meeneem. Zo begin ik morgen met het sporten (bootcamp) en wil ik ook echt wat kilo’s kwijt in de loop van het jaar. Maar mijn belangrijkste doel ik om nog meer te genieten van mijn gezin en zo nog meer mooie herinneringen samen te maken.

Blog doelen 

Voor mijn blog heb ik een heleboel doelen. Mijn doel is namelijk voornamelijk om erg te groeien.De reden dat ik wil groeien zal ik binnenkort in een aparte blog met jullie delen. Daarnaast wil ik meer naar voren brengen waar Joy From Joyce nu eigenlijk voor staat. Het is natuurlijk niet alleen maar mama, maar veel meer! Ik wil meer vreugde brengen en ook delen hoe ik probeer zoveel mogelijk uit mijn dagen te halen en hoe ik zo positief mogelijk blijf. het afgelopen jaar heb ik een grote groei gemaakt op Youtube en dit is iets dat ik het komende jaar ook absoluut wil gaan vergroten. Dit ga ik sowieso doen door het starten van weekvlogs. Ik ga van maandag t/m zondag vloggen en elke dinsdag zal er een weekvlog online komen. Daarnaast zal er ook elke week een andere video online komen. Qua blogs wil ik ervoor zorgen dat er minimaal 1 blog per dag online staat en als het gaat om een samenwerking dan zal er altijd een ‘normale’ blog tegenover staan.

En dan heb ik kitchenmom.nl natuuriijk ook nog. Mijn online kookschrift. Ik heb een heleboel recepten op voorraad staan maar had mezelf weinig tijd gegund om het online te zetten. Hier is verandering ingekomen, want…..Voor de hele maand januari staan de recepten klaar! Wil je op de hoogte blijven van de recepten? Dan kun je kitchenmom.nl natuurlijk volgen op facebook.

Dit jaar voornamelijk zakelijke doelen en kleine maar toch hele grote doelen voor ons gezin. Er zijn nog een aantal doelen voor mij privé die ik ook echt privé wil houden. Zodra de doelen behaald zijn gaan jullie het zeker lezen! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply