Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

HAPPY NEW YEAR! + 20 dingen die ik wil doen in 2020

HAPPY NEW YEAR! Yes het is 2020 en ik ben altijd blij als een nieuw jaar begint. Voor mij voelt het dan alsof je een beetje opnieuw kunt beginnen. Nieuwe kans, nieuwe mogelijkheden. Alle data’s opnieuw meemaken. Nieuwe herinneringen maken, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen proeven. En ik kan nog wel even doorgaan. Een nieuw jaar een nieuwe start!

Mijn nieuwjaarswens voor jullie: 

You’re supposed to let go of the past and start off new. You’re supposed to forgive all those who have hurt you and be open to new relationships, with open arms. That is why it is called the ‘New’ Year. May you have a Happy New Year.

Je moet het verleden loslaten en opnieuw beginnen. Je moet diegene vergeven die je pijn hebben gedaan en openstaan voor nieuwe relaties, ontvang ze met open armen. Daarom noemen wij het ‘Nieuw’ jaar. Ik wens je een Gelukkig nieuw jaar!

20 dingen die ik wil doen in 2020

♥ Afvallen – Na jaren moeite gedaan te hebben zonder dat het echt lukte heb ik nu de goede drive te pakken. Zelfs tijdens de feestdagen was ik goed bezig met afvallen en daarom heb ik besloten dit door te pakken het komende jaar.

♥ Twee keren per maand een fotoshoot doen voor moments of Joy. Mooie momenten van mensen vastleggen.

Meer leuke samenwerkingen in 2020! Ik wil meer samenwerkingen met merken en bedrijven waar ik volledig achter sta. Ik heb al ééntje binnen en die vind ik zelf wel heel erg tof. Komende weken zien jullie hier wel meer over.

Meer vooruit bloggen. Ik probeer dit ook elk jaar weer hoor, maar ik moet echt meer vooruit gaan werken, zodat ik iets meer vrije tijd krijg haha! Dit ga ik dan ook zeker doen het komend jaar.

♥  Minder op mijn telefoon zitten. Ik zit echt veel te veel op mijn telefoon. Ik zit veel op pinterest rond te struinen, maar ook spelletjes, instagram en facebook gebruik ik te vaak.

♥ Een betere structuur in mijn huishouding. Nu doen we nog heel veel samen maar ik ga er vanuit dat ik binnenkort alles weer allen mag gaan doen. Ik wil een goede en duidelijke huishoudschema hebben.

♥ Mijn statistieken op joyfromjoyce verdubbelen. Ik ben geen mega grote blogger, maar ik weet wel dat ik er veel meer uit kan halen. Dit ga ik het komende jaar uitproberen en als het lukt dan zal ik mijn truc met jullie delen.

♥ Kitchenmom flink laten groeien. Ik ben nu een korte tijd bezig met kitchenmom en het wordt heel goed gelezen. Ik wil het komende jaar iedere dag een blog online zetten op kitchenmom. Recepten, reviews en andere food inspiratie en hopelijk kan ik dan volgend jaar de 10k aantikken op kitchenmom.nl.

♥ 3 dagen per week vegetarisch eten. Op dit moment eten wij al 1 a 2 dagen per week vegetarisch, maar het komende jaar wil ik dit nog verder uitbreiden naar 3 a 4 dagen.

♥ Elke maand een datenight met z’n tweetjes. Het hoeft niet altijd geld te kosten, maar gewoon even er op uit met z’n tweetjes. Of thuis genieten van elkaar. Kaarsjes aan, spelletjes op tafel.

♥ 2 x per week naar de sportschool of uberhaupt sporten. Ik ben er al goed mee bezig, maar dit moet wel volgehouden worden natuurlijk.

♥ Ik ben een hele slechte water drinker. Ik drink wel veel thee maar water pak ik niet. Toch wil ik het leren drinken het komende jaar.

♥ Ik wil heel graag mijn rijbewijs halen. HEt afgelopen jaar heb ik vaak op het moment gestaan om een proefles aan te vragen, maar het is er nog niet van gekomen. Hopelijk volgend jaar wel. Ik wil vrijheid!

♥ Ondanks dat wij al heel veel spullen hebben weg gedaan wil ik het komend jaar nog veel meer spullen weg doen. Ontspullen, afscheid nemen van spullen die ik niet meer ga gebruiken.

♥ Ik kan mij heel erg ergeren aan anderen, heel slecht want ik vind eigenlijk dat het geen invloed mag hebben op hoe ik mij voel. Toch gebeurt het en daar wil ik mee stoppen in 2020.

♥ Rond mijn verjaardag gaf ik aan bij Ro dat ik wel een extra oorbel gaatje wil. Komend jaar maar eens regelen!

♥ Ik kijk echt teveel televisie en wil dit minder gaan doen en meer gaan lezen. Informatieve boeken waar ik ook nog wat van kan leren. Kom maar door met de tips.

♥ Dan eentje die ik echt echt echt moet gaan doen. Ik moet eerder op bed gaan. Ik weet zeker dat ik hier overdag veel meer profijt van heb.

♥ Ik heb nogal een trauma voor brand en dit heeft heel veel invloed op mijn slaap. Ik kan namelijk niet slapen als ik een sirene heb gehoord vlak voor het slapen. Ook ruik ik vaak brand terwijl het er helemaal niet is. Ik ben er een beetje klaar mee en wil er graag hulp voor hebben. Komend jaar wat aan doen!

♥ En als laatste eentje die heel belangrijk is. Ik wil meer genieten van alles en iedereen om mij heen. Het afgelopen jaar heb ik dit al gedaan, nadat ik besefte wat er had kunnen gebeuren met Ro. En daarom wil ik dit het komende jaar nog meer doen.

Facebook Comments

Share this post