Huis en inrichting sponsored stories

Happy new home · · Nieuwe meubels?

Zo! Inmiddels is het alweer een maand geleden dat wij de sleutel kregen van ons nieuwe huis. Een nieuwe stap voor ons als gezin met lekker veel ruimte. En dat wij meer ruimte hebben is wel duidelijk, want ons huis lijkt nog best leeg. Al valt het op dit moment nog wel mee, want er staat nu nog een bed in de woonkamer voor de bevalling. Maar zodra hij uit het huis is zal er nog meer ruimte vrij komen. Lekker veel speelruimte voor de kinderen dus!

Wij besloten om niet direct nieuwe meubels voor ons nieuwe huis te gaan kopen, maar om eerst even aan te gaan kijken wat wij waar nog willen hebben staan/liggen. Van verschillende mensen kregen wij meubeltjes aangeboden en die hebben wij dan ook aangenomen om op te knappen. Ze krijgen allemaal een mooie blauwe kleur dit past volgens ons heel goed bij ons huis. Daarnaast zullen er nog een aantal meubeltjes zijn die wij nodig gaan hebben. In ons vorige huis was er bijvoorbeeld geen plek voor een salontafel en in dit huis is er juist wel plek voor.

Salontafel?

Maar wat voor Salontafel willen wij dan? Er is zoveel keus in salontafels. Voorheen hadden wij of van die simpele van een welbekend zweeds warenhuis, of van andere goedkope winkels. Niks mis mee, maar nu wil ik een grote. Eentje die lekker de ruimte vult en waar je ook iets op kunt zetten. Mijn voorkeur gaat momenteel naar een ovalen salontafel en dan het liefst diegene die je hierboven ziet staan. Hij is lekker ruim en met verjaardagen/visite kun je hem ook lekker vullen met lekkernijen haha niet geheel onbelangrijk. Het witte tafelblad zorgt ervoor dat er wat licht in huis komt en het lichte onderstel past goed bij onze houten vloer. Ik ben fan! Nu Robert nog zover krijgen haha.

Bijzettafel 

Er zijn nog wat lege hoekjes in huis waar ik dolgraag een plantje neer wil zetten met een leuk lampje bijvoorbeeld. Het mooist vind ik om dit een beetje industrieel te doen. Een tafel met een metalen onderstel dus en een houten tafelblad. Bovenop de bijzettafel wil ik dan graag een mooie stenen pot met een groene plant. Planten zijn naast mooi in huis ook goed voor de gezondheid dus dit mag wel wat meer bij ons in huis. Daarnaast moet er ook nog een lampje bij op komen, zodat het ‘s avonds iets lichter in huis is. Dit vind ik ook tof om industrieel te doen, maar lampen zoeken blijft bij ons altijd een drama. Herkenbaar? Ik vind het mega lastig om mooie lampen te vinden en als ik iets gevonden heb zijn ze onbetaalbaar, niet leuk!

Er zijn nog meer dingen die wij in dit huis willen aanpakken/veranderen. Maar wij kozen ervoor om eerst even te gaan nestelen voor baby 3.0 om daarna het huis verder aan te pakken en keuzes te gaan maken qua meubels. Onze bank is namelijk ook toe aan vervanging en dit blijkt ook nog een flinke zoektocht haha! Iets vinden dat en past bij je style en ook nog lekker zit is nog niet zo gemakkelijk, maar hé geen haast, geen stress! 

 

Ben jij enthousiast door mijn blogpost? Dan mag ik een kortingscode van 10% aanbieden voor de lezers van Joyfromjoyce.nl met de kortingscode: B&B-10%-UEPKF2NXS2YO shop je met een leuke korting! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Kreanimo

    De salontafel blijft nog een tijdje tot de kinderen nog net een beetje groter zijn!
    Hahahaha!
    Maar die eerste vind ik wel heel mooi!

    17/09/2017 at 4:02 pm
  • Leave a Reply