Persoonlijk

Happy new home | Inspiratie Sofie haar grote meiden kamer

Yes zoals je misschien wel al gezien hebt zijn wij inmiddels verhuisd naar ons nieuwe huis. Een huis waar wij zo in kunnen. Perfect dus! Toch vinden wij beide het wel belangrijk dat de kinderen een mooie kamer krijgen en zullen wij hier de komende weken ook nog aan besteden. Er vanuitgaande dat de baby nog een tijdje lekker warm in mijn buik blijft zitten. Robert en ik hebben allebei een project uitgekozen. Robert zal Aron zijn kamer doen en ik mag een roze kamer bedenken voor Mini. Leuk! Als je mij op pinterest volgt heb je al wat inspiratie voorbij zien komen. 

 

ROZE en Goud 

Samen met Sofie ben ik naar de Gamma gegaan en heb ik diverse kleurtjes uitgekozen waaruit ze mocht gaan kiezen voor haar kamer. Aangezien het een klein meisje is heb ik 3 kleurtjes gepakt. Een roze, gele en mint kleurige. Uiteindelijk koos ze voor de roze verf. Een mooi oud roze kleurtje van Flexa. Hiermee gaan wij één muur verven. De muur zal niet volledig roze gaan worden, maar deels roze en deels wit. Ik zag dit veel voorbij komen op pinterest en vind het een leuk speels sfeertje geven. Ter decoratie ga ik goud gebruiken. Niet heel origineel misschien, maar ik vind het heel stijlvol. Ik wil zelf decoratie gaan maken, ik was namelijk eerder heel creatief! In ons nieuwe huis heb ik weer de ruimte om mijn hobby spullen om mij heen te hebben dus ik ga weer creatief aan de slag. En als projecten lukken zal ik ze natuurlijk ook met jullie delen.

A little lovely company 

Ik ben dol op de items van a little lovely company en wil dit dan ook voor Sofie en zusje gebruiken. Het leuke is dat er twee winkels in Groningen zitten en ik gewoon de winkels door kan struinen. Moet ik alleen wel nog even goed mobiel blijven haha! Anders is online bestellen natuurlijk ook geen probleem. Ik wil heel graag een nieuwe pastel letterbanner voor Sofie en zusje. Daarnaast hebben ze ook veel leuke kleine lampjes om een kamertje mee op te vrolijken. Ook voor Aron hebben ze er wel leuke dingen, alleen ben ik bang dat ie het niet stoer genoeg gaat vinden. Dit laat ik dan ook compleet aan de mannen over haha.

Ik heb echt zin om bezig te gaan met Sofie haar kamertje! Heb jij nog webshop tips?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje

    Ik kan me voorstellen dat je zin hebt om het te gaan inrichten. Dat is het leuke deel van verhuizen!

    08/08/2017 at 3:57 pm
  • Leave a Reply