Huis en inrichting sponsored stories

Happy New Home – Het huis eigen maken

Inmiddels wonen wij 1.5 maand in ons nieuwe huis en dit bevalt hartstikke goed! Iedereen heeft de ruimte en de chaos die er in ons kleine huis was is hier niet meer gelukkig! Maar toch is het huis nog niet zoals wij het zelf zouden willen. Toen wij hierin trokken besloten wij eerst alles neer te zetten en te zorgen dat het klaar zou zijn voor de bevalling. Inmiddels is de bevalling achter de rug en ben ik er aan toe om het ons huisje te maken. 

Meubels verven 

Wij hebben van mijn oma meubels gekregen die heel mooi passen bij onze grote dressoir. Deze meubels hebben alleen niet de kleur die wij mooi vinden. Het ene kastje is al in de grondverf gezet, maar de andere kast nog niet. Deze kast gebruik ik beneden als commode haha en is dus in gebruik. Daarnaast zit alles om te reviewen ook in deze kast dus gebruiken wij hem nu heel erg veel. Toch moet ie ook een kleurtje krijgen. Ze gaan eerst in de grondverf en daarna zullen ze een hele mooie blauwe kleur krijgen. Beide kasten dezelfde kleur. Wij hebben nog getwijfeld of wij de grote buffetkast ook in die kleur moesten verven, maar de kleur die hij nu heeft past heel goed bij de muur en de rest van de omgeving waar hij staat.

De tafel groter maken 

Onze eetkamer tafel is op dit moment 120 bij 120 en dat is eigenlijk niet zo groot. En als wij met z’n tweetjes naast elkaar zitten dan zitten wij met de ellebogen tegen elkaar aan. Best vervelend. Ro heeft nog een hele voorraad hout in de schuur liggen waar hij onze tafel mee kan verlengen of juist een hele andere tafel mee kan maken. Wij hebben hier immers ruimte genoeg voor een grotere eetkamertafel. Stoelen hebben wij ook voldoende voor rond de tafel dus dat zijn allemaal kleine budget vriendelijke klusjes.

Duo rolgordijnen 

Op onze slaapkamer moeten wij nog gordijnen hebben. Op dit moment hebben wij nog geen gordijnen op onze slaapkamer. Op zich geen probleem, maar de tennisclub achter het huis heeft een paar avonden in de week de lampen volop aan staan. En dat verlicht onze hele slaapkamer. Momenteel ben ik nog zo moe dat ik eigenlijk overal wel doorheen slaap, maar er komt straks weer een periode dat het echt donker moet zijn wil ik in slaap vallen. Mooie gordijnen moeten er dus nog komen. Ik wil dol graag roze duo gordijnen. Je kunt duo rolgordijnen op maat laten maken wat ideaal is, want wij hebben twee ramen en een deur die bedekt moeten worden. Waarom roze zul je je afvragen? Fleur ligt ook op onze kamer en onze kamer gaat uiteindelijk de kamer van de meisjes worden dus roze is prima! Ook Fleur haar hoekje heeft roze accenten dus dat past prima. Duo rolgordijnen van Inhuis Plaza staan nog op mijn verlanglijstje.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply