Happy momlife

kapsel 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Happy new hair!

Een nieuw jaar en een nieuw kapsel? Eind november knipte ik heel onverwacht een heel stuk van mijn haren af. En ondanks dat ik heel veel complimenten krijg over mijn haren mis ik toch wel de mogelijkheid om mijn haren vast te zetten met een elastiek bijvoorbeeld. 

Mijn haar is nooit heel dik geweest, maar wel al dikker dan het ooit was. Voorheen had ik heel dun haar waar je niks mee kunt. Inmiddels is dit al wat verbetert, maar wat mij betreft kan dit nog beter. Ik was daarom heel erg blij toen ik werd benadert door Viviscal of ik hun producten wilde gaan testen die de haargroei bevorderen.

Ik ga het proberen!

Ik ben sinds het begin van dit jaar begonnen met het gebruik van Viviscal. Ik ben benieuwd of mijn haren er daadwerkelijk voller worden. Ik heb duidelijke foto’s gemaakt van mijn haar en laat over 3 maanden zien of het een succes is. Mijn haren mogen namelijk best wat dikker en voller worden, zodat ik misschien ook een keer mijn haren kan krullen en dat het dan blijft zitten. Maar ook lijkt het mij fijn dat mijn haren voller zijn wanneer ik het weer langer laat groeien, want dat is op dit moment het doel.

Wat is Viviscal 

Viviscal is een product dat de haar groei dus bevordert en er voor zorgt dat je haar er dikker en voller uit ziet. Klinkt als een goed product. Het product bestaat uit tabletten, een shampoo, een conditioner en een Elixer. Het product wordt aanbevolen door beroemdheden, stylisten en dermatologen. Daarnaast is het een 100% natuurlijk product, wat voor mij een groot pluspunt is. Ik probeer namelijk mijn verzorgingsproducten steeds meer natuurlijk aan te schaffen.

Het product is klinisch onderzocht, en het wordt ondersteund door 10 gepubliceerde onderzoeken. Dit alles door 25 jaar onderzoek met wetenschappelijke bewijzen. Wanneer je het product 3 maanden gebruikt hebt kun je al een toename van 32% hebben en kan je haar met wel 39% minder uitvallen. ( Ablon, G. ; Dermatol Res Pract, 2015, *terminaal (haar). Viviscal wordt veelal in Amerika verkocht en het lijstje met celebrities die het product hebben gebruikt is ook inspirerend.

Wil jij met mee doen en ook zien hoeveel je haren verbeteren? Met de kortingscode “JoyceViviscal10” krijg je 10% korting en gratis verzendkosten. 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Viviscal
Facebook Comments

Share this post