Happy momlife

joyfromjoyce 5 jaar 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Happy 21th birthday AGAIN!

In de gloria, in de gloriaaaaaaaa! Vandaag is mijn 27ste euh ik bedoel 21ste verjaardag. En voor de vierde keer sinds ik “groot” ben vier ik het. Voorheen vierde ik het namelijk niet, waarom niet? Dat vertel ik je in deze blog, terwijl ik geniet van mijn mega lekkere kinder bueno taart natuurlijk. 

Iedereen heeft het druk 

Terwijl ik mijn verjaardag wilde plannen hoorde ik voor mijn gevoel iedereen al zeggen dat ze niet konden komen. De weekenden zaten sowieso al vol bij iedereen en door de weeks zit toch niemand op een verjaardag te wachten? Ik vulde het antwoord voor iedereen al in zonder überhaupt te vragen of ze zin hadden om te komen. Op een gegeven moment besloot ik het toch eens te proberen. Ik nodigde vriendinnen uit op de dag zelf met de boodschap; “Kijk maar of je kunt, zo niet ook niet erg”. Uiteindelijk zat de woonkamer vol en was het één van mijn leukste verjaardagen. Voor het eerst in jaren voelde ik mij weer eens jarig.

En nu..

En nu vier ik voor de vijfde keer sinds ik groot ben mijn verjaardag en heb ik er ook echt zin in. Ondanks dat het dit jaar op de drukste dag van het jaar valt (het kerstdiner). Ik heb vandaag voor het eerst de hele dag door visite en het is zo gezellig. Zoals je wel kunt lezen ben ik blij dat ik mijn verjaardag vier. Ik grap altijd dat ik alweer 21 word, maar stiekem maak ik mij helemaal niet druk over mijn leeftijd. Als ik nu zeg dat ik 27 ben dan is het minder gek voor mensen om te horen dat ik 3 kinderen heb haha!

Vandaag staat het in het teken van mij! Vanochtend ben ik verwend met het boek van Michelle Obama door Ro en de kids en heb ik al wat andere leuke cadeautjes gekregen. Op naar de 30 (over 3 jaar haha!) 

Facebook Comments

Share this post