Happy momlife

a woman writing numbers on sand with her hand
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Happy 2023!

Toen ik 12 jaren geleden met bloggen begon schreef ik iedere dag een blog. Op sommige dagen kwamen er zelfs wel 2 blogs online. Waar ik de tijd en inspiratie vandaan haalde? Geen idee! Het afgelopen jaar was het stil op joyfromjoyce, mijn inspiratie was weg en het leven stond te vaak en te veel op z’n kop. Veel verdrietige momenten hebben z’n intrede gemaakt in mijn (ons) leven waardoor het bloggen ver weg gedrukt werd.

a woman writing numbers on sand with her hand

Maar nu, het is een nieuw jaar en zeggen altijd een nieuw jaar met nieuwe kansen toch? En zo zie ik het dit jaar echt. Ik laat veel verdriet en pijn achter in 2022, ik laat veel vertrouwde dingen achter in 2022. En zet mezelf en de kinderen op nummer 1. Ik heb lang getwijfeld over mijn blog. Wil ik hem behouden? Of ga ik er volledig mee stoppen? In eerste instantie besloot ik om te gaan stoppen, want wat moet ik nog delen? Terwijl aan de andere kant er genoeg te delen blijft en mijn blog ook vaak de reden is geweest dat ik bepaalde dingen deed, omdat ik dit met jullie wilde delen.

Ik heb gesprekken gehad met mensen om mij heen die ook aangaven waarom zou je stoppen? Het is je ontspanning toch? En dat klopt. Door te schrijven krijg ik een hoofd dat meer ruimte heeft. Dus nadat ik steeds meer gesprekken had gehad maakte ik de beslissing om toch door te gaan met joyfromjoyce. Maar hoe en in welke vorm daar ben ik nog niet over uit. Want wat wil ik nog delen? Wat wil ik nog vertellen?

2022 stond al veel in het teken van mij. Ik wisselde twee keer van baan en zit nu heerlijk op mijn plek als planner. Nooit verwacht dat ik zou kiezen voor een kantoorbaan, maar ik denk dat het in de top 3 van beste keuzes van 2022 staat. Daarnaast koos ik voornamelijk voor mezelf. Ik mocht ook een keer op nummer 1 staan, en moet ook op nummer 1 staan. Want aan een ongelukkige moeder hebben mijn kinderen ook niks.

In 2023 heb ik weinig doelen behalve mezelf volledig terug vinden, het welbekende afvallen en gelukkig zijn en blijven. En ik denk dat blijven schrijven en ontdekken en delen hier een mooi onderdeel van kunnen zijn.

Ik begon mijn blog ooit om te delen over het zijn van een tiendermoeder. Inmiddels ben ik 31, heb ik een zoon van 12 en twee meiden van 7 en 5 en is het leven in zoveel opzichten veranderd. Dat er een tijd komt van verandering was te verwachten, dat er een tijd komt van stoppen is ook te verwachten. Maar nog niet dit jaar, ik ga jullie dit jaar voorzien van inspirerende blogs, tips en veel leesplezier.

Facebook Comments

Share this post