Persoonlijk

Happy 2018

YES! Daar is ie dan een nieuw jaar bomvol nieuwe kansen. Het jaar waarin Robert en ik 5 jaar getrouwd zijn, Sofie 3 gaat worden, Aron 8 gaat worden en zijn zwemdiploma gaat halen en het jaar waarin ik voorgoed afscheid ga nemen van een baby in ons huis. Natuurlijk staan er nog veel meer mooie momenten op ons te wachten, maar hé laat ik beginnen met:

GELUKKIG NIEUWJAAR! 

Zo hopelijk ligt iedereen nog lekker te slapen als dit blog online komt, zo niet welkom bij de club. Ik ga er namelijk vanuit dat ik ook alweer op de bank hang met mijn drie toppers. Ik hoop wel dat iedereen heeft genoten van de jaarwisseling wat wijntjes/prosecco’s of zoals Tamara zal zeggen champoepels naar binnen heeft gewerkt. Of natuurlijk een lekker frisjes als je nuchter wilde blijven of zwanger bent. Daarnaast hoop ik dat die bak met oliebollen volledig op is gegaan en dat iedereen met een volle buik naar bed is gegaan (en hopelijk ook de rest van het jaar een volle buik mag hebben).

Een nieuw jaar is begonnen een jaar bomvol nieuwe kansen en mogelijkheden. De kans om gevoelsmatig opnieuw te beginnen, wat wij ook zeker willen doen. Het jaar om doelen te behalen of om bepaalde dingen af te ronden. Hier staat er genoeg op mijn lijstje. Veelal privé dingen waar ik jullie niet mee ga beladen. Ik wil veel dingen afronden het komende jaar en met een frisse start en gevoel het jaar verder te bekijken. 2017 was een pittig jaar waar de naweeën in 2018 nog eventjes door zullen gaan. Ik hoop dat wij 2018 kunnen eindigen met een glimlach op ons gezicht, op een mooi plekje en een rustig hoofd.

Voor nu genieten wij vandaag lekker van de rust en komen wij bij van een kort nachtje. Tenminste ik haha! Robert zal lekker uitslapen, maar als de kindjes wakker zijn ben ik het ook.

Lieve volgers ik hoop dat jullie in 2018 een mooi jaar hebben dat je doelen mag behalen en dat dromen mogen uit komen. Dat je warmte en liefde hebt en elke dag je maag mag vullen met eten. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Nathalie - Volgmama.nl

    Mooi geschreven Joyce, ik wens jou en je gezin ook een heel fijn en gezond 2018!

    01/01/2018 at 4:30 pm
  • Leave a Reply