Happy momlife

image1-2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Handige fiets cadeautjes voor in de zak van Sinterklaas

Ben je last minute nog op zoek naar handige sinterklaas cadeautjes? Onlangs deelde ik een lijst met nuttige sinterklaas cadeautjes, maar daarbij vergat ik iets wat ook wel handig is om te geven. Tenminste als jullie net zo veel fietsen als wij doen wel in ieder geval! Want waarom je kind niet iets geven voor zijn/haar eigen veiligheid? De leukste cadeautjes voor op de fiets koop je o.a. bij Holland Bike Shop.

 

FietsbelLaten we beginnen met een fietsbel, want die is wel heel handig om op je fiets te hebben. Het zorgt voor je eigen veiligheid en die van een ander.

Fiets lampjes – Nog iets wat erg belangrijk is voor de eigen veiligheid en ook dat van een ander. Lampjes zijn onmisbaar op de fiets. En helaas zijn er teveel mensen die lampjes van fietsen van stelen waardoor je, als je ze niet van de fiets af haalt je vaak in het jaar een nieuw setje moet kopen. 

Spaakkralen – Heb je ze vroeger ook gehad? Ik wel! En ik wil ze ook dolgraag in de fietsen van de meisjes. Het staat zo gezellig en daarnaast zitten er ook nog reflecterende in en die helpen ook nog eens bij de zichtbaarheid.

Bidon + bidonhouder – Ga je vaak lange stukken fietsen? Of MTB routes doen met je kind? Dan is een Bidon  en een houder voor de bidon ook een super leuk item om te krijgen. je moet natuurlijk wel even zeker weten dat ie ook op je fiets past. Maar als dat past heb je een heel tof en praktisch cadeau.

Fietshelm – Onze kinderen hebben allemaal een fietshelm. Deze gebruiken ze tijdens het fietsen, tijdens het steppen en tijdens het rolschaatsen. Ik vind het namelijk té spannend dat ze een keer op hun hoofd terecht komen en het niet goed afloopt. Hun hoofdjes zijn nog zo kwetsbaar! Ik snap Duitsers wel dat ze altijd fietsen met een fietshelm.

Kinderfietstassen – Ik vind ze zelf niet mooi, maar ze zijn wel heel erg praktisch. Vooral je kinderen zoveel mee moeten slepen naar school dat hun arme ruggen het niet meer aan kunnen. Heb je oudere kinderen dan kun je altijd denken aan een Bag-Mee, daar kunnen de kinderen hun tas op zetten.

Poppenzitje – Dit is echt groot favoriet bij onze meisjes. Sofie heeft altijd een pop mee in haar mandje en Fleur heeft altijd haar konijn in haar mandje. Bij Sofie kan er een poppenzitje achterop haar fiets. Fleur moet helaas nog even wachten. Maar tip van flip voor alle poppenmoeders en vaders.

Facebook Comments

Share this post