Happy momlife

IMG_0546
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Halloween woordzoeker | | GRATIS PRINTABLE

Halloween is mijn favoriete feest, oké niet helemaal maar ik vind Halloween wel echt heel leuk. Ik ben als de dood voor spooktochten enzo maar voor de kinderen vind ik Halloween wel een leuk feestje om iets mee te doen. Vorige week deelde ik al een Halloween traktatie label. Deze week heb ik een woordzoeker gemaakt.

Naast leuke activiteiten probeer ik de kinderen ook activiteiten aan te bieden waar ze iets aan hebben in hun ontwikkeling. Zoals leuke braintrainers en woordzoekers. Kinderen van Aron zijn leeftijd vinden dit vaak erg leuk om te doen. Daarnaast vergroten ze je woordenschat en spellingsvaardigheid. Super handig dus! Ik ben zelf altijd heel actief met woordzoekers in de vakantie. Ik vind het heerlijk ontspannend werken en ik ben dan even niet met beeldschermen bezig.

Lees ook: Zo organiseer je een Halloween Pizza party 

Ik maakte er dus eentje voor Halloween die je heel gemakkelijk zelf kunt uitprinten. Leuk om ’s middags thuis te doen, maar ook leuk voor op de opvang of op school. Het enige dat je nodig hebt is een printer en een potlood/pen/stift. Succes gegarandeerd. Ik vind het in ieder geval wel heel erg leuk om te doen.

Download hem hier: 

[download id=”40293″]

 

Facebook Comments

Share this post