Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Halloween traktatie || GRATIS PRINTABLE

Vorige week deelde ik de eerste printable van Milou en wauw wat hebben jullie hem al vaak gedownload. Deze week deelt Milou weer een nieuwe printable speciaal voor een Halloween traktatie. Super leuk om te gebruiken tijdens de Halloween optocht of als traktatie als je jarig bent rondom Halloween.

Hier in het Noorden vieren wij geen Halloween. Maar als je het wel viert is het natuurlijk super leuk om iets unieks uit te delen. Met deze labels die Milou heeft ontworpen moet dat helemaal goed komen! Daarnaast kun je ze natuurlijk ook gebruiken voor een traktatie. Hoe leuk zijn ze? Milou heeft ze gevuld met lekkernijen die je o.a. bij de action kunt kopen, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon fruit in doen.

Download ze hier halloween snoepzakjes 1 en hier Halloween zakjes 2

Heb jij de traktatie label gebruikt? Dan vinden Milou @milouhofmeester en ik @joyfromjoyce het super leuk om terug te zien op Instagram! Gebruik de #milousprintables zo kunnen wij ze ook makkelijk terug vinden!

Nog meer printables:

  • Herfst bucketlist (klik hier)
  • Herfst bingo (klik hier)

Facebook Comments

Share this post