Comments (68)

Gave aktie doen graag mee

Zooooo gaaaaaf! En heel erg graag. We hebben volgende maand nog 2 weekjes vakantie en dat komt mooi uit. Kunnen we samen met onze kleine man naar het mega sintspektakel hihi. Dat zal hij wel heel erg leuk vinden. En papa en mama natuurlijk ook.

Wat een Geweldige kans doe heel erg graag mee, ik en mijn dochtertje zouden heel erg graag met wat nichtjes een keer naar Juliana toren willen. Wij gaan heel hard hopen dat met veel geluk deze mooie kaartjes onze kant op mogen komen.

Dit park staat nog op onze to do lijst dus met kaartje van jou gaan we extra gauw ik doe graag mee met dit gezellige familie uitje voor onze boys Job en cas! Ik volg je ook op Facebook onder johanankejobcassaelmans

Oh wat leuk, zou graag een keertje willen gaan met mijn zoontje en mijn ouders;)
Wij wagen dus graag een gokje!

Ik ben benieuwd wanneer de kaartjes geldig zijn, ik vind de julianatoren heel gaaf maar wil met mijn kinderen niet naar het helloween thema, ben een van de weinigen denk ik die dit niet fijn vind voor de kinderen. Dus als ze eventueel daarna ook nog geldig zijn doe ik heeel graag mee!

M’n oudste vermaakt zich daar altijd super. Alleen is m’n jongste er nog nooit geweest. Dit jaar sowieso het park niet bezocht. Maar ik maak graag een kans om dit als nog te kunnen doen 🙂 Het is dan geen Legoworld, maar als nog een top plek om heen te gaan 🙂

Dat zouden wij heel graag willen!

Jaaaa heel graag! Ik wil nog zo graag een keer naar julianatoren. We zijn vorig jaar naar slagharen geweest maar 9 van de 10 dingen mocht hij niet in, zo jammer. Juliana is volgens mij leuker. Dus ik doe graag mee

Ik doe graag mee! Vorig jaar geweest en dat was een groot succes. Woon er vlakbij maar we gaan eigenlijk nooit

Jaaaaaaaaa superleuke actie! Ik doe graag mee zodat ik met m’n gezinnetje naar julianatoren kan, echt benieuwd naar het thema. Uiteraard like ik je allang op Facebook!

Ik doe graag mee! Ties is gek op julianatoren! Hij heeft het er vaak over!

mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma lies hier als winnaar staat

Super win actie!
We zijn er nog nooit geweest, onze kinderen schijnen er de perfecte leeftijd voor te hebben (4 en 2,5 jr) We doen dus graag mee 🙂

Ik doe heel graag mee aan deze win actie. We zijn nog nooit in Julianatoren geweest. Lijkt me super verassing voor onze 3 kids!

Wij doen graag mee!

Oooh wow lijkt me fantastisch om de kids mee te verwennen. Uitstapjes naar pretparken etc zit er dit jaar niet in. Gelukkig zijn mijn kids snel tevreden, maar wilt ik als mama ze wat meer geven. Daarom doe ik SUPER graag mee met deze actie. En nu maar KEI hard duimen

Oooh jaaa!! Wij hebben toevallig binnenkort ons eerste bezoekje aan de Julianatoren gepland staan, zou suuuuuuper zijn als dit gratis zoy kunnen:-)!! #fingerscrossed

Wij doen graag mee! Nog nooit in de Julianatoren geweest dus we gaan graag een keertje meemaken hoe dat is!

Zou geweldig zijn als ik onze boef van bijna 3 (27okt) hier blij mee mag maken. Ze is nog nooit in de julianatoren geweest, weet zeker dat ze haar ogen uitkijkt!
Fingers crossed

Het is er van de zomer niet van gekomen om naar Julianatoren te gaan. Mijn jongens zijn 3 en bijna 5, dus ze hebben de perfecte leeftijd en we zijn er nog nooit geweest. Ik zou zó graag met het hele gezin een mooi dagje uit daar hebben. Duim duim duim!

TOF!! Ik waag ook een kansje! Denk dat mijn zoontje dit wel ontzettend leuk zou vinden!! Wij zijn allemaal nog nooit bij de julianatoren geweest, dus extra leuk!! De Facebook pagina like ik al.. duimen!

Ik denk dat Lenn en Rens dit echt geweldig zullen vinden, dus waag graag een kansje

Wat leuk zeg, Julianatoren staat altijd nog een keer op mijn lijstje, toch wat kleinschalige dan zoiets als de Efteling. Ik volg je ook via FB

Dat zou superleuk zijn, onze kinderen zijn 4 en 6 jaar, ideale leeftijden om naar Julianatoren te gaan! En wat ook superleuk zal zijn, is dat Mega-Sinterklaasspektakel! We zijn er meer dan 3 jaar geleden eens geweest, zoon heeft zich geweldig geamuseerd maar toen was onze dochter nog geen jaar dus voor veel attracties was ze toch echt iets te klein. Inmiddels hoeft de buggy niet meer mee, en mag ze in het merendeel van de attracties (FB-pagina al veel eerder geliked). Ze zullen het geweldig vinden als we kunnen gaan, zullen Jul en Julia ook graag een handje schudden. Ik ga duimen voor die 4 tickets…

Lijkt me superleuk om weer eens een keertje heen te gaan…dus ja graag

Oh wat gaaf! Ik doe graag mee!

Super gaaf. Ik doe graag mee.
Dit zal waarschijnlijk het laatste jaar zijn dat mijn zoontje geloofd dus dit zou een super afsluiter zijn

Ja heel gaaf. Ons huis ademt jul en Julia. De dvd word wekelijks bekeken. De liedjes elke dag gezongen en de knuffels mee naar bed
En regelmatig hoor ik van mijn zoon.mama weet je nog hoe leuk het daar was? Hij zou zo graag eens een vriendje mee nemen om te laten zien hoe leuk het daar is.
Dit zou dus geweldig zijn

Wauw, dat lijkt me echt supergaaf om te winnen. Lijkt me hele mooie dag met mn man en 2 kindjes. Pretpark zelf is al heel leuk en met Sint e.d. erbij is het helemaal speciaal. Ik ga duimen!

Graag! Dan kan onze kleine vent met zijn grote neefjes een dagje weg!

Jaa ik doe graag mee voor mijn kindjes! Die zouden dat geweldig vinden.

Ik doe graag mee met je winactie 🙂 Een goede reden om eens naar Nederland af te zakken 😉

graag met mijn 3 kinderen! alleen mijn dochter is er met schoolreisje vroeger geweest.
dit is heel speciaal.

Onze dochters zijn gek op de Julianatoren, dus 4 kaarten winnen zou helemaal fantastisch zijn! Maarrre, “zweer vol”? Denk niet dat de Julianatoren dat een goede omschrijving vindt ;-P Ik heb toch liever sfeervol :-D.

Jaaa wij doen graag mee voor een gezellig dagje uit met ons gezin.

Superleuk eens kijken of lise het ook zo leuk vindt op het paard ♘ 😉

Hahaha oeps!

Super leuk, wij wagen een kansje !

Altijd leuk! Ik doe graag mee!!

Ik maak graag kans! Ben nog nooit in Julianatoren geweest, maar zou er graag eens heen gaan! Ziet er gaaf uit, vooral met Halloween.

Zou de kaartjes willen geven aan een paar voedselbankkindjes.

Leuk! Ik zou graag mijn zoontje blij maken met een dagje Julianatoren 🙂

Hoi Joyce, hoop voor mijn gezinnetje te winnen!

Super lekker griezelen gillen, ik doe graag mee!

Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
Met Halloween griezelen en rillen,
enorm schrikken en daarna hard gillen.
Nu kan je een fantastische dag winnen,
Laat het dagje plezier maar gauw beginnen !
Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
Daarom laat ik deze kans niet schieten…

Superleuk. ik waag graag een kansje. 2 jaar geleden al geweest en de kids hebben nu nog steeds de perfecte leeftijd voor dit leuke park: bijna 4 en bijna 6 jaar. we gaan dus heel graag nog eens terug.

Jaaaa heel tof! Ik ben een paar maanden terug met Levi bij Julianatoren geweest, maar helaas regende het die dag de hele dag. Dit zou wel een super leuke verrassing voor hem zijn!

ik doe heel graag mee leuk voor mijn zoon

Altijd leuk zo’n dage pretpark.

leuk, daar zijn we nog nooit geweest!

Leuke actie!Ik doe graag mee.Lijkt mij leuk om met de kids heen te gaan.

Ik doe heel graag mee, zou echt een super uitje zijn met mijn mannen

Ik doe graag mee! Ik hoop binnenkort met de kids naar julianatoren te kunnen! De oudste heeft er helemaal zin in!

ik hoop te winnen

Geen idee hoe mijn meiden Julianatoren zullen vinden..
Weet wel dat ik het fantastisch vond als kind!
Zou graag dit pretpark weer eens willen bezoeken.

Ik laat me graag angst aanjagen door mooi geschminkte Halloween Creeps die onverwacht uit het niets je kunnen benaderen.
Je voelt dan je hart even een hoger ritme kloppen, een adrenaline kick die beter werkt als 10 blikjes Energy drank.

Ja gaaf! Lijkt me een super leuk dagje uitje voor onze zoontjes van 3 & 5! 🙂

Super zeg! Ik doe graag mee 🙂

Mijn kinderen zouden hier superblij mee zijn. Ze willen al heel lang een keer naar dit leuke park! Dus ik doe graag mee met deze leuke actie!

Oh wat een heerlijke prijs! Hier zou ik graag mijn 5-jarige Liefdochter (het woord stiefdochter vind mijn stiefdochter niet zo leuk, vandaar dat ze koos voor ‘Liefdochter’) mee willen verrassen!! Ik kijk nu al uit naar dat blije en verbaasde gezichtje 🙂

leuk, ik doe mee! Mijn dochter is er nu net oud genoeg voor, dus we zouden bons daar zeker een dag vermaken!

Zou super leuk zijn hier met het gezin naar toe te kunnen.. Doen heel graag mee

Doe heel graag mee!! De kinderen vinden dit park helemaal geweldig. Zou heel leuk zijn daar weer naar toe te gaan

Dat zouden de kinderen prachtig vinden, ik doe graag mee voor de kinderen, we zijn er nog nooit geweest, maar het ziet er erg mooi uit.

Groetjes Anneliese de Waal

Ik doe graag mee.

We zijn recent geweest, maar helaas door de regen veel te kort! We zouden erg graag nog een keertje terug gaan, want er is nog genoeg waar we nog een keertje in willen

Leuk voor mijn nichtjes die binnenkort een weekend komen logeren.
Ik weet zeker dat zij hier heeeeeeeeeeel blij van worden en ik hoop hem hiermee te kunnen verrassen op de logeerpartij

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP