Erop uit Winnen

Halloween in Julianatoren + WIN!

Julianatoren behoort tegenwoordig zeker tot mijn favoriete pretpark om met de kinderen heen te gaan. Inmiddels komen wij hier nu voor de derde keer en blijf ik het een leuk park vinden. Wij mochten een bezoekje brengen aan Julianatoren om hun nieuwe Halloween thema te komen bekijken. 

julianatoren-2

Halloween 

het is t/m 30 oktober Halloween in de Julianatoren. Alles is in style van Halloween en heel zweer vol aangekleed. Ook zijn er speciale shows met als thema Halloween. Zo heb je een show van Jul & Julia die erg leuk is en ook een show van Dolfje Weerwolfje. Deze show vond Aron nog wel een beetje spannend wat ik wel kan begrijpen. Er zitten een aantal schrik effecten in. Maar onwijs goed geacteerd en een goed voorproefje van de echte show. Ook is er nog een Griezelcatwalk. Je kunt verkleed naar het park en tijdens de Catwalk laten zien hoe tof je verkleed bent.

julianatoren-3

Het park

Het park blijft keer op keer een groot succes bij Aron en ook Sofie kon zich prima vermaken. Er zijn zoveel attracties waar je kleintje onder begeleiding in kan. Sofie haar favoriete attractie is de draaimolen. Samen met mij op een paard zitten en zwaaien naar iedereen die voorbij loopt.

MEGA SINTSPEKTAKEL! 

Groot nieuws! Op 19, 20 en 26 november 2016 presenteert Party Piet Pablo (bekend van o.a. “Zwarte Pieten stijl”) in pretpark de Julianatoren “Het Mega Sint Spektakel”. Naast het bezoeken van de Mega Sint Show in het Jul & Julia theater van de Julianatoren krijg je de hele dag toegang tot het pretpark. Met extra entertainment, shows, Amerigo en heel veel Pieten!  Kijk voor het programma van Het Mega Sint Spektakel hier.

WINNEN!

In samenwerking met de Julianatoren mag ik 4 tickets weggeven aan één van mijn volgers. Dus wil jij kan maken op 4 tickets? Laat dan een reactie achter onder dit blogbericht. De winactie loopt t/m zondag 23 oktober. De winnaar ontvang van mij een e-mail.

Extra kans maken? Like mij dan op facebook.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

68 Comments

 • Reply rooo

  leuk, daar zijn we nog nooit geweest!

  18/10/2016 at 2:00 pm
 • Reply Corinne

  Leuke actie!Ik doe graag mee.Lijkt mij leuk om met de kids heen te gaan.

  18/10/2016 at 4:09 pm
 • Reply Els

  Ik doe heel graag mee, zou echt een super uitje zijn met mijn mannen

  18/10/2016 at 7:32 pm
 • Reply Bram Olearnik

  Ik doe graag mee! Ik hoop binnenkort met de kids naar julianatoren te kunnen! De oudste heeft er helemaal zin in!

  18/10/2016 at 8:40 pm
 • Reply petra

  ik hoop te winnen

  18/10/2016 at 10:17 pm
 • Reply Vivian

  Geen idee hoe mijn meiden Julianatoren zullen vinden..
  Weet wel dat ik het fantastisch vond als kind!
  Zou graag dit pretpark weer eens willen bezoeken.

  18/10/2016 at 10:57 pm
 • Reply Peggy Palm Elizen

  Ik laat me graag angst aanjagen door mooi geschminkte Halloween Creeps die onverwacht uit het niets je kunnen benaderen.
  Je voelt dan je hart even een hoger ritme kloppen, een adrenaline kick die beter werkt als 10 blikjes Energy drank.

  19/10/2016 at 12:11 am
 • Reply Maria

  Ja gaaf! Lijkt me een super leuk dagje uitje voor onze zoontjes van 3 & 5! 🙂

  19/10/2016 at 10:23 am
 • Reply Elizabeth

  Super zeg! Ik doe graag mee 🙂

  19/10/2016 at 12:45 pm
 • Reply mireille

  Mijn kinderen zouden hier superblij mee zijn. Ze willen al heel lang een keer naar dit leuke park! Dus ik doe graag mee met deze leuke actie!

  19/10/2016 at 4:28 pm
 • Reply Marloes Alink

  Oh wat een heerlijke prijs! Hier zou ik graag mijn 5-jarige Liefdochter (het woord stiefdochter vind mijn stiefdochter niet zo leuk, vandaar dat ze koos voor ‘Liefdochter’) mee willen verrassen!! Ik kijk nu al uit naar dat blije en verbaasde gezichtje 🙂

  19/10/2016 at 5:46 pm
 • Reply Manon

  leuk, ik doe mee! Mijn dochter is er nu net oud genoeg voor, dus we zouden bons daar zeker een dag vermaken!

  19/10/2016 at 9:04 pm
 • Reply Michael noo

  Zou super leuk zijn hier met het gezin naar toe te kunnen.. Doen heel graag mee

  19/10/2016 at 9:37 pm
 • Reply anica aarts

  Doe heel graag mee!! De kinderen vinden dit park helemaal geweldig. Zou heel leuk zijn daar weer naar toe te gaan

  19/10/2016 at 9:50 pm
 • Reply Anneliese de Waal

  Dat zouden de kinderen prachtig vinden, ik doe graag mee voor de kinderen, we zijn er nog nooit geweest, maar het ziet er erg mooi uit.

  Groetjes Anneliese de Waal

  19/10/2016 at 11:49 pm
 • Reply Aniek

  Ik doe graag mee.

  20/10/2016 at 11:19 am
 • Reply Fleur

  We zijn recent geweest, maar helaas door de regen veel te kort! We zouden erg graag nog een keertje terug gaan, want er is nog genoeg waar we nog een keertje in willen

  21/10/2016 at 9:47 pm
 • Reply Dino

  Leuk voor mijn nichtjes die binnenkort een weekend komen logeren.
  Ik weet zeker dat zij hier heeeeeeeeeeel blij van worden en ik hoop hem hiermee te kunnen verrassen op de logeerpartij

  22/10/2016 at 3:35 pm
 • 1 2

  Leave a Reply