Happy momlife

IMG_0548
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Halloween bingo || GRATIS PRINTABLE

We blijven nog even in de Halloween sferen. Ik vind het dan ook oprecht leuk om mee bezig te zijn. Op kitchenmom.nl staan ook allemaal lekkere en leuke recepten voor een geslaagd Halloween feest. En er komen nog meer bij de komende twee weken. Onlangs deelde ik al een herfst bingo en die is zo vaak gedownload dat ik er ook eentje besloot te maken voor Halloween. Daarom dus de gratis Halloween bingo.

Mijn kinderen vinden het heel leuk om bingo te spelen, en omdat Sofie nog niet echt cijfers kan onderscheiden besloot ik bingo’s te maken die ook geschikt zijn voor haar om mee te doen. Door plaatjes en hints moeten ze deze bingo doen. Er staan bij ons geen prijsjes tegenover, maar de snoepjes die wij gebruiken als bingo fiches mogen ze natuurlijk wel opsnoepen.

[download id=”40429″]

Je kunt natuurlijk wel prijsjes doen, bijvoorbeeld leuke knutselspullen voor tijdens de herfstvakantie. Ook kun je de bingo heel goed gebruiken voor een kinderfeestje met Halloween thema. Bij de action, wibra en zeeman kun je hele leuke passende cadeautjes kopen. Tip van flip!

Naast de bingo heb ik ook een leuke Halloween woordzoeker gemaakt.

Facebook Comments

Share this post