Happy momlife

img_1132
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Groene Kneusjes Box van Plantje.nl

Onze woonkamer miste nog iets, namelijk het groene! Ik ben niet bepaald een plantenmoeder, maar wij wilden onze woonkamer graag tot leven laten komen met een aantal mooie planten. Inmiddels stonden er al 5 planten in de woonkamer die ik in leven kon houden, dus nog meer planten moest ook wel lukken toch? Tijd voor nog meer planten in huis. Via social media ontdekte ik Groene Kneusjes Box van Plantje.nl.

Door de coronacrisis worden er meer planten weggegooid. Handelaren hebben moeite met het verkopen van planten, omdat er minder vraag is. Het zelfde geld voor bloemen trouwens. Normaal gooien winkels deze planten weg, maar Plantje.nl heeft daar voor Groene Kneusjes Box in het leven geroepen. Een perfecte manier om bij te dragen aan de economie en tegen de verspilling.

De box bestaat uit planten die een klein schoonheidsfoutje kunnen hebben of die, zoals ze dat noemen, over de datum zijn en er minder mooi uit. Er zullen geen dode planten in de doos zitten of planten met bijvoorbeeld bladluis. Je kunt niet kiezen welke planten je krijgt, een verrassing dus wat er in je huis komt te staan. De box kost €19,50 exclusief verzendkosten en bedraagt een totale waarde van €50,- tot €60,-. Een goedkope manier om je huis dus vol te zetten met planten! Wij konden wel wat groen gebruiken en ik besloot de box te bestellen.

Tijd om te bestellen

Je koopt de box via de webshop van plantje.nl en je kunt er 1 per persoon bestellen. Het kan wel even duren voordat je de box binnen hebt, er is veel vraag naar de box. Bij mij zou het 1,5 week duren, maar een paar dagen later kwam hij al binnen. Ik vind het leuk om verrassingen te krijgen.

Wat zit er in de box?

Je krijgt een box met 8 tot 12 kamerplanten met een totale waarde van €50,- tot €60,-. Dit klopt ook echt. Wij kregen in onze box 12 kamerplanten. De totale waarde weet ik niet, want heel eerlijk? Ik herkende geen enkele plant haha! Misschien dat jullie namen weten van planten die ik heb gekregen. Er zaten een aantal grote, een heleboel middelgrote en 3 kleine planten in onze doos. Alle planten zagen er nog goed uit en hadden vooral een beetje liefde nodig.

Dit is denk ik de enige plant di ik echt ken. Dit is namelijk een Yuca. Deze Yuca ziet er alleen een beetje zielig uit, maar aan de plant is al te zien dat er nieuwe uitstekels aan komen. Hopelijk krijgt deze Yuca met nog meer uitsteeksel en liefde weer een mooi leven.
Dit vind ik de minst mooie van alle planten, maar hij staat wel heel leuk, omdat ie lekker groen is. De bladeren hingen een beetje, maar na het overpoten en het geven van water ging hij alweer mooier staan.
Volgens Tamara was dit een hang plant, geen idee of dit zo is. maar wij hebben op de kast gezet, zodat hij er over heen kan valen als dat wel gebeurd. Ik vind het trouwens een hele mooie plant!
In onze kast staan nu ook vier planten. 1 vetplant en 3 andere planten waarvan ik geen idee heb wat ze zijn en hoe groot ze gaan worden haha! De plant die op de onderste foto rechts staat lijkt mij een plant die nog wel eens de lucht in kan gaan. Mocht je het weten let me know!
Hoe lief zijn deze kleine plantjes trouwens? Hier wil ik er nog wel meer van hebben! ik vind ze zo schattig en lief. Wij hadden geen potjes meer, dus wij hebben maar een tapas bakje gepakt en het staat ook nog eens hartstikke leuk!
Volgens mij is dit een anthurium?! En dit blijkt dus een best dure plant te zijn volgens de site van plantje.nl. Als ik het mag geloven heb ik hier mee mijn inleg er al dubbel en dwars eruit. Hij staat bij ons in de hal, omdat het best een grote plant is en wij daar nog een plant zochten die wat groter is.
En als laatste deze twee mooie planten. De hoge groene plant vind ik ook echt heel erg mooi en ik zou graag willen weten hoe hij heet. Hier wil ik nog weel meer van in huis namelijk!

Wat vind ik er van?

Ik ben echt heel erg blij met mijn Groene Kneusjes Box van Plantje.nl. Hij kwam ten eerste al veel eerder binnen dan verwacht en de plantjes die er in zitten zijn echt heel leuk en onze woonkamer staat vol met goede planten. Aan de meeste planten kan ik niet zien dat er iets mis mee is, maar dat kan ook komen doordat ik geen verstand heb van planten en geen groene vingers heb. Alle planten staan in de woonkamer en het ziet er gelijk levendiger uit. En ik snak nu naar nog meer planten.

Je koopt de box bij plantje.nl voor €19,50 per box exclusief de verzendkosten.

Facebook Comments

Share this post