Happy momlife

image1-9
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Griezelige Halloween films voor kinderen // Netflix tip!

Het is (bijna) herfstvakantie en misschien is het wel heel erg slecht weer. Je weet het niet hé. Ik heb daarom onderzoek gedaan op Netflix en gekeken welke Halloween films er allemaal te zien zijn op netflix speciaal voor kinderen/gezinnen. En geloof mij sommige zijn helemaal niet eng! Ik verzamelde Halloween films voor kinderen.

Super Monsters Vida’s eerste Halloween 

De Super Monsters delen hun Halloween-tradities met Vida en worden uitgenodigd voor een Día de los Muertos-feest in de achtertuin van de Howlers. De film Super Monsters: Vida’s eerste Halloween is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 24 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Gezinsvriendelijk.

Ghost Patrol 

Gabi en Spence en hun hond vormen de “Spookpatrouille”. Ze bestrijden in hun stad bovennatuurlijke plagen, maar ze hebben nog nooit een echt spook gezien. Wanneer ze een oproep krijgen om het oude Geist Manor te onderzoeken, vinden ze het bewijs van datgene waar ze naar op zoek zijn – en nog veel meer.

Gnome Alone

De jonge meid Chloe ontdekt tot haar grote verrassing dat er al eeuwenlang een oorlog woedt tussen de Gnomes en de Troggs, monsters die via een magisch portaal uit een andere dimensie komen. De tuinkabouters blijken dappere mannetjes die de aarde beschermen tegen de maffe en hongerige Troggs die alles op hun pad verslinden. Chloe staat voor een lastig keuze: haar best doen op school, of met de kabouters meevechten in de strijd tegen de Troggs.

Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen, maar hier helaas niet in slaagt. Via deze deeltjesversneller komt Miles in contact met de Peter Parker/Spider-Man van een parallel universum. Miles ontdekt vervolgens dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen, Spider-Man Noir en Peni Parker. Samen proberen ze de plannen van de Kingpin te dwarsbomen om te voorkomen dat alle universa vernietigd worden.

Super monsters save halloween 

De Super Monsters gebruiken hun krachten om hun buren in Halloween-stemming te krijgen. Daarna helpen ze een bang vriendje inzien dat Halloween niet eng hoeft te zijn.

Hotel Transylvania 3

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueuze cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is duidelijk niet op de hoogte dat ze een afstammeling is van zijn grote vijand Abraham Van Helsing.

Goosebumps 2

Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld ‘Haunted Halloween’ en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters.

Pac’s Scary Halloween

Als de snode Dr. Pacenstein een plan beraamt om van lichaam te wisselen met Pac tijdens een Halloweenfeest, trachten Spiral, Cyli en Graaf Pacula hun vriend te redden. De film Pac’s Scary Halloween is uitgebracht in 2016 en duurt 44 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Hilarisch.

Power Rangers Samurai Party Monsters

Tijdens Halloween vertellen de griezeligste wezens uit de Onderwereld oorlogsverhalen over hun strijd tegen de Samurai Power Rangers. De film Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween Special) is uitgebracht in 2011 en duurt 23 minuten. Deze film is Meeslepend.

Spooky Stories

DreamWorks Spooky Stories is een Amerikaanse animatie serie van de zender NBC. De serie ging in première op 28 oktober 2009. Shrek daagt zijn vrienden uit met enge spookverhalen verteld in een spookkasteel. Later worden Ginormica en de Monsters geconfronteerd met buitenaardse pompoenen.

Monsters vs Aliens

Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor, groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als ‘monster’, genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp. Hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.

Mascha’s spookverhalen 

In dit animatieprogramma voor kinderen deelt Masha haar eigen versie van sprookjesverhalen door de details net een beetje om te draaien. Waarbij altijd blijkt dat niets is wat het lijkt en de werkelijkheid soms toch een stukje minder eng is.

Monster Island

Wanneer een tiener erachter komt dat hij geen mens is, reist hij naar een afgelegen eiland, om zijn roots te ontdekken en beleeft hij wilde avonturen.

Megamind

Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z’n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?

Little lunch The halloween story 

De groep voert een halloweenstuk op over een jongen die zijn vrienden verlaat om naar een enge, nieuwe plek te verhuizen. Bij één leerling raakt dit een gevoelige snaar.

A witches ball

Ieder jaar komt de heksengemeenschap bij elkaar om nieuwe heksen te verwelkomen in hun magische wereld. De twaalfjarige Beatrix is een van hen. Zij is geslaagd voor haar heksenexamen en wacht vol spanning op haar status als echte heks. Maar wanneer er zich een probleem voordoet, is het aan Beatrix en haar sprekende rat Muggs om drie magische opdrachten te volbrengen.

Kapitein onderbroek Nep O ween 

Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes.

De hopeloze heks

De hopeloze heks’ is gebaseerd op de boeken van Jill Murphy en draait om de onhandige Mildred Hubble, die toevallig terechtkomt op een school voor heksen en beseft dat ze er misschien wel thuishoort…

True Plompoen dag 

True en haar vrienden moeten de boel redden als een eetgrage yeti een fopsnoepje pikt, waarna het koninkrijk wordt overspoeld met Jankende Groentjes.

Heb jij nog tips voor Halloween films voor kinderen

Pin Halloween films voor kinderen op Pinterest

Facebook Comments

Share this post