Happy momlife

IMG_0838
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

GRATIS sinterklaas aftelkalenders

Hier is Sinterklaas alweer onmisbaar in huis, naast dat er tegenwoordig aftelkalenders voor sinterklaas hebt met speelgoed (playmobil bijvoorbeeld). Zijn er ook nog een heleboel gratis varianten te vinden. Super leuk natuurlijk! Ik deel hieronder mijn favoriete varianten met jullie.

Je weet misschien wel dat ik de laatste tijd een aantal printables van Milou heb gedeeld. Milou heeft ook een super leuke aftelkalender voor Sinterklaas gemaakt. Eentje in het zwart wit en eentje in een kleurtje (deze zie je op bovenstaande foto). Via de onderstaande links kun je ze weer downloaden en thuis uit printen. Handig hé?

[download id=”40682″]

[download id=”40685″]

Wij hebben groot belang bij de aftelkalenders. Het geeft kinderen namelijk structuur en duidelijkheid wanneer sinterklaas langs komt en wanneer ze schoentje mogen zetten. Handig dus! Hier hang ik er ieder jaar eentje op de deur en ook dit jaar zal er weer eentje hangen.

Printcandy 

De webshop printcandy heeft ieder jaar ook een mooie aftelkalender, super leuk! Je kunt hem gratis downloaden en er is ook een optie om een donatie te doen voor kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is dat ze een cadeautje krijgen met sinterklaas.

Liefs van Cindy 

Ook liefs van Cindy heeft weer een mooie aftelkalender voor sinterklaas. Je vindt de kalender in de webshop waar je ook super leuke stickertjes kunt bestellen. Dit is diegene die wij gaan gebruiken, want ik vind hem zo leuk en subtiel! Nog eventjes de stickertjes inslaan voor Aron en Sofie en dan kunnen wij na Sint Maarten begin met aftellen. Daarnaast heeft Liefs van Cindy dit jaar ook een tof aftelboek voor Sinterklaas.

Forest and Bear 

Ook de webshop Forest and Bear komt dit jaar met een leuke simpele aftelkalender. Je kunt hem hier downloaden. De aftelkalender begint een dag voor de intocht en eindigt op 5 december.

Maak jij gebruik van een aftelkalender voor de Sinterklaas periode? 

Facebook Comments

Share this post