Happy momlife

Screenshot_20190919-181856_Instagram
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

GRATIS printable voor de ultieme herfst bucketlist

ik heb iets leuks voor jullie, iets nieuws iets waar ik super blij mee ben! Ik ga namelijk samen met Milou (volg haar hier op instagram) super toffe printables met jullie delen. Milou ken ik al heel lang toen wij allebei nog een hele andere blog hadden. Zo leuk om nu samen dingen te delen voor jullie! Vandaag deel ik een herfst bucketlist met jullie. Onlangs deelde ik mijn eigen herfst bucketlist al met jullie en nu heb ik een super toffe printable die je zelf kunt invullen en/of eentje die al kant en klaar is om te gebruiken de komende herfstperiode.

Er zijn een heleboel leuke dingen te doen in de herfst. Lekker naar buiten stampen in de plassen of juist lekker warm worden tijdens het bakken van een verse appeltaart. Milou heeft de leukste activiteiten verzameld op en kant en klare bucketlist, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen leuke herfst activiteiten er op te zetten. Hopelijk halen jullie hierdoor nog meer uit de herfst!

Download hier de ingevulde herfst bucketlist

[download id=”40033″]

Download hier de blanco variant

[download id=”40029″]

Heb jij één van de bucketlists gebruikt? Dan vinden Milou @milouhofmeester en ik @joyfromjoyce het super leuk om terug te zien op Instagram! Gebruik de #milousprintables zo kunnen wij ze ook makkelijk terug vinden! 

Facebook Comments

Share this post