Happy momlife

goodiebox
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Goodiebox – Een verwen momentje voor jezelf

Vlak voor het weekend ontving ik een Goodiebox. De Goodiebox is een maandelijks feestje die gewoon bij je thuis bezorgd wordt. De Goodiebox bestaat nog niet zolang en misschien denk je wel dat dit weer de “Zoveelste beautybox” is. Maar ik heb in het verleden wel eens een box gehad, maar deze is zoveel leuker en er is zoveel meer over nagedacht. Ik vertel je meer over dit verwen momentje voor jezelf. 

Wij moeders vliegen van hot naar her en een me-time momentje is er niet altijd bij. Laat staan dat je eens lekker voor jezelf in de Douglas rondloopt bijvoorbeeld. Als ik naar mezelf kijk geef ik mijn geld liever uit aan kleding of andere benodigdheden voor de kinderen of het gezin. De Goodiebox is een ideaal cadeautje voor mezelf. De Goodiebox is een beautybox met altijd een minimaal waarde van €65,- en jij zelf hoeft hier maar €19,95 voor te betalen. Je kunt de box maandelijks opzeggen waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je hem ontvangt. Wanneer je je aanmeldt vul je je beautyprofiel in en indien van toepassing zal de inhoud van je Goodiebox aangepast worden aan jouw beautyprofiel. De Goodiebox wordt geleverd in een onwijs mooi doosje die je ook weer handig kunt bewaren.

Afgelopen vrijdag kwam hij binnen en ik kon niet wachten om hem uit te pakken. Voordat ik de box ontving moest ik mijn geboortedatum doorgeven en ik was erg benieuwd waarom dit zo was. In de maand augustus kwam er een box uit die gebaseerd is op je geboortedatum. Deze maand zijn er vier verschillende boxen. Hier zitten vier producten die in iedere box zitten en twee producten die verschillende zijn. De boxen zijn gebaseerd op de vier elementen: Aarde, lucht, water en vuur. Deze vier elementen vormen volgens de oude Grieken de basis van onze persoonlijkheid.

Ik ontving de vuur variant, omdat ik natuurlijk een boogschutter ben. “Vuurmensen” zijn energiek en vinden het heerlijk om iets nieuws te beginnen. Genieten van spontane dingen in het leven en hun optimisme vormt een inspiratiebron voor iedereen om hen heen. Door hun positieve manier van denken, komt alles over het algemeen ook goed. Vuurmensen hebben zijn vaak creatief en moeten dit ook uiten en hebben zelfstandigheid nodig. Vuurmensen hebben vaak wel een gebrek aan werkelijkheidszin en kunnen ook egocentrisch zijn. Vuurmensen zijn intuïtief. Ik herken mij heel erg in dit stukje.

Terug naar de box! Ik ga jullie laten zien wat er in mijn Goodiebox zat.

Inca Oil Filler Mask (t.w.v. €30) – Sample

Een prachtige bos haar, dat draagt zeker bij aan je zelfverzekerheid. Het Filler Mask van Inca Oil helpt je daarbij! Hoe dan? Dankjzij de inca olie uit de Amazone. Daar zitten nog meer omega 3-vetzuren in dan in arganolie. Het resultaat is super zacht en luchtig haar. – Een mooie aanwinst in mijn masker stash, want mijn haar is heel snel droog wanneer het langer wordt. Eens zien of dit ook goed voor mij werkt. Een fullsize kost €30 en dan heb je 300 ML. 

LA Splash Hydro Liquid Shadow ‘Lavish’ (t.w.v. €12) – Full Size

Vuurtypes zijn expressief en deinzen niet terug voor een beetje kleur. Deze Hydro Liquied Shadow van LA Splash laat je shinen ;). In de vuur box zit de kleur Lavish, een mooie koperkleurige oogschaduw. De oogschaduw heeft een fijne applicator waardoor je hem zelf makkelijk kunt aanbrengen. – Als ik de kleur bekijk dan zie ik dat het een kleur is dat ik zelf ook zou pakken in een palette bijvoorbeeld. Hij is basic, maar ook weer niet. 

Unani Micellar Water (t.w.v. €15) – Full Size

Micellar Water vind ik echt ideaal om te gebruike aan het einde van de dag om mijn make-up er weer af te halen. Ook in de ochtend gebruik ik het vaak om mijn huis schoon te maken, voordat ik mijn make-up aanbreng. Het Micellar Water van Unani zit vol met pure ingrediënten en reinigt tot diep in je poriën. Met als resultaat dat je huid zacht, schoon en gehydrateerd is.

Manna Kadar Blossom Floral Compact (t.w.v. €18) – Sample

Deze blush/highlighter is super handig. Hij bevat namelijk drie kleuren die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken, maar ook makkelijk kunt blenden met elkaar. Ideaal!

Mesauda Milano Shine Flex Gel Effect Spritz (t.w.v. €8,-) – Full Size 

Een mooi nagellakje die oranje oogt maar ook weer niet. Hij is vurig wat bast bij de een vuur, zoals ik. Het is een long lasting nagellak en zelf bij mij blijft ie goed zitten. Ik heb namelijk vaak het probleem dat mijn nagellak er snel af gaat.

Evolve Beauty Satin Leg Gloss (t.w.v. €10) – Full Size

En als laatste zat er een Leg Gloss in. Ik moest even goed lezen, maar wat een uitvinding mensen! Deze olie zorgt ervoor dat je benen mooier worden en zachter aanvoelen. Er zit een subtiele gouden shimmer in die door de zon en sterren mooi weerkaatst wordt. Even schudden en insmeren maar. Ideaal voor een feestje of festival.

Ik vond het super leuk om de mooie Goodiebox te mogen ontvangen. Wat een verwennerij voor mezelf! Ben jij ook enthousiast? Je kunt een Goodiebox bestellen voor €19,95. (maandelijks opzegbaar)

Facebook Comments

Share this post