Erop uit

Wij gingen naar de Efteling!

Zo’n 4 weken geleden deelde ik een blog over dat ik nog nooit naar de Efteling was geweest. Op de dag dat die blog online kwam hadden wij een tripje naar de Efteling gepland staan. Samen met mijn ouders en zus gingen wij (Aron, Sofie en ik) voor het eerst naar de Efteling. De plek waar mijn vader mijn moeder ten huwelijk vroeg. Nu konden jullie destijds natuurlijk al lezen dat ik er dol graag heen wilde gaan en daarom leek het mij wel leuk om nu ook te delen wat ik ervan vond. 

Rond 10 uur zorgden wij ervoor dat wij bij de ingang van het park waren. Het was al lekker druk, maar eigenlijk hebben wij de rest van de dag weinig van de drukte gemerkt. Bij een aantal attracties moesten wij lang in de rij staan, maar geen enkele keer langer dan een half uur. Wij begonnen met de Fata morgana en ik merkte direct dat het een magische dag ging worden. Bij de ingang hadden wij al wat prinsessen mogen ontmoeten en Sofie had kennis gemaakt met Roodkapje.

Ik zelf mocht natuurlijk in niet zoveel attracties, maar eigenlijk was dit niet zo erg. Wij gingen voornamelijk in de attracties die voor de kleine kinderen ook leuk waren. En Robert ging samen met Aron in de attracties waar ik toch niet in mocht. Ook mijn vader ging met Robert en Aron mee in de Pirana. Mijn favoriete attractie is absoluut de droomvlucht en ook van Sofie was dit haar favoriet denk ik. Ze heeft continu met haar mondje open zitten rond kijken haha! Ook bij Yoki en Jet (die ze al wel kende van de fimpjes) zat ze veel met open mond te kijken, zo lief!

Ook het sprookjesbos was een groot succes. We bekeken allerlei prinsessen en hebben een aantal verhaaltjes gehoord bij de sprookjesboom. Even bijkomen haha! Ik was bang dat de Efteling heel erg ging tegenvallen, omdat ik er zo naar uitkeek, maar gelukkig was dit niet zo. Ik vond de Efteling onwijs leuk en wij gaan er zeker nog vaker komen met de kinderen. Wij hebben een leuk vakantiepark in de omgeving ontdekt dus de dagjes Efteling gaan zeker nog wel goed komen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Priscilla

  Ik wil nu ook meteen weer! Vind de efteling zo leuk. Bijzonder dat je voor het eerst ging.

  25/07/2017 at 10:49 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Geweldig! Alleen die boom met dat gezicht vind ik al mooi. En ook nog Roodkapje in levende lijve. Superleuk.

  25/07/2017 at 10:57 am
 • Reply Denise

  Prachtig is het daar he, en zo leuk!
  Wij wonen er niet zo ver vandaag maar de entree prijzen maken het minder grappig voor 4 personen, bijna 5 personen, dat we moeten betalen.
  Maar eens in de paar jaar gaan we een dagje.
  17 juli dit jaar zijn wij getrouwd en hebben de dag in de Efteling gevierd en daar foto’s laten maken.
  Prachtige dag was het!
  Op ons trouwfeest hebben we het welbekende envelopje gevraagd en daar van zouden wij een dagje weg gaan, samen even een dagje zonder de kinderen.
  Gewoon hij en ik.
  Nu hebben we besloten lekker samen een dagje naar de Efteling te gaan.
  Toevallig dat ik vandaag de entree tickets ga halen en we een dag gaan plannen.
  Super veel zin in!
  De Efteling is voor ons ook speciaal.
  Onze eerste echte date was daar en daar kwamen we er beide achter dat we er voor gingen en zie nu… een gezin en getrouwd en onze trouwdag ook in de Efteling gevierd!
  Dus voor ons zitten er hele mooie en romantische herinneringen in de Efteling.
  Als klein meisje kwamen ik er elk jaar met mijn ouders en soms gingen mijn 2 broers en zus mee, maar hun zijn ouder en zo ging ik vaker met alleen met ouders, een groot feest!

  25/07/2017 at 11:16 am
 • Reply Linda Smit

  Leuk!! Wij wonen redelijk in de buurt en proberen toch wel een keer of 4 per jaar te gaan.(kaartjes via AH of airmiles). Vrijdag gaan we weer, alleen dat weet Elaiza nog niet 😉

  26/07/2017 at 5:06 pm
 • Leave a Reply